Släggbacken 5

Solna Huvudsta / Solna kommun
3 270 000 kr
  • 4 rum
  • 109.3 kvm

Välplanerad 4:a om 109,3 kvm med badrum, gäst-Wc, tvättstuga samt balkong!

Välkomna till denna mycket välplanerade familjebostad om hela 109,3 kvm fördelade på fyra rum och kök, ett badrum, en gäst-Wc samt en tvättstuga. Vardagsrummet är väl tilltaget och ger gott om plats för större soffgrupp framför mediabänken samt övrig trivselmöbel om så önskas. Vardagsrummet har ett härligt ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet mot bostadens trevliga och rymliga balkong som bjuder på milsvid utsikt i ett soligt syd/väst läge. Här sitter man gärna mot kvällen och njuter av solnedgången. Arbetsvänligt kök med gott om köksförvaring och bra arbetsbänkskivor samt trevlig matplats invid stort fönsterparti mot föreningens gård. Från köket når ni bostadens egna och praktiska tvättstuga med fönster och grovtvättställ vilket förenklar vardagen för familjen. Bostaden erbjuder tre rymliga och rogivande sovrum med plats för dubbelsäng i samtliga tre rum. Alla sovrum ger även plats för goda förvaringsmöjligheter och från hallen når ni bostadens praktiska klädkammare som rymmer samtliga årets plagg, denna rymliga klädkammare kan även användas som ett extra arbetsrum eller som hobbyrum. Helkaklat badrum med badkar samt en gäst-Wc. Inbjudande och rymlig hall med bra förvaring i garderober med överskåp välkomnar Er in till bostaden. Överlag är detta en mycket trevlig och välbehållen bostad med välplanerad planlösning som passar en familj utmärkt.

På Släggbacken bor Ni i ett centralt läge med närhet till det allra mesta. På kort och smidigt promenadavstånd nås t-banan, bussar samt Huvudsta Centrum med butiker, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Det tar 9 min till t-centralen och 6 min till Fridhemsplan samt 4 min till Sundbyberg.

Här bor ni nära till förskolor och skolor samt Skytteholmsparken som erbjuder lek för barnen.

Shoppingsintresserade har närhet till Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingsdestination och öppnades år 2015. Med sitt stora utbud av 250 butiker, konceptbutiker, restauranger, nöje och arkitektur är det något utöver det vanliga.

För Er som söker än mer shopping är det gångavstånd till Solna Centrum. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Från oktober 2013 så har även tvärbanan börjat trafikera sträckan mellan Alvik - Solna Centrum och under hösten 2014 har sträckan förlängts till Solna Station.

Vid Huvudsta gård finns en 4H-gård, stall och utomhusbassäng. I populära Pampas Marina finns en båtklubb med vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restaurang. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen. I närheten hittar ni också Huvudstabadet, Solnas största tempererade utomhusbad med 50 m bassäng.

Varmt välkomna på visning!

Farzad Nourozian - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

109.3 kvm

Avgift:

5 711 kr

Slutbud:

3 270 000 kr (29 918 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Farzad Nourozian

Farzad Nourozian

0708-99 79 20


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter