Oxenstiernas Allé 12

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
2 020 000 kr
  • 2 rum
  • 46 kvm

Fantastisk tvåa med egen uteplats om ca 40 kvm!

Varmt välkommen till denna fantastiska tvåa i mycket bra skick. Lägenheten blev färdigställ 2013 och har en perfekt planlösning. Socialt och öppet kök med all maskinell utrustning. Utgång till den egna uteplatsen om ca 40 kvm. Ljust och lättmöblerat vardagsrum samt rogivande sovrum längst in i lägenheten. Mycket fräscht och rymligt badrum med tvättpelare. Genomgående ekparkettgolv i samtliga rum. Gott om förvaring med bl. a. en walk in closet. Garage finns i huset.

I närheten av bostaden finns restaurangen Mateos, mini-livs och i samma hus även ett gym (Puls & Träning). På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop.

Precis utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Till Stockholm City tar det endast 30 min.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen.

Varmt välkommen på visning!

Johan Tegge - Mäklare Vasastan

Storlek:

2 rum

Boarea:

46 kvm

Avgift:

2 940 kr

Bilder

Planritning

HitCounter