Rindögatan 30, 1 tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
2 600 000 kr
  • 1 rum
  • 22 kvm
Anmäl intresse

Etta med stort kök nära t-bana!

Perfekt etta med allt som kan tänkas önskas av ett boende!

Hela lägenheten är genomgående målad i en elegant grå nyans som gör att bostaden får känslan av ett lyxigt hotellrum. Lägenheten präglas av en vackert bevarad fiskbensparkett och en märkbar rymd med ett flertal generösa fönster. Det stora antalet fönster bidrar med ett härligt ljusflöde till bostaden och gör att den känns öppen trots få kvadrat.

Smakfullt och ovanligt stort kök i stilfulla materialval samt bekvämligheten av en diskmaskin samt ordentlig kyl och frys. Här finns gott om förvaring samt arbetsyta för att laga mat. Väl genomtänkt planlösning som rymmer både bred säng, förvaring och soffdel. Takhöjd finns för den som önskar bygga ett loft och på så vis frigöra golvyta. Ett stambytt och fräscht badrum nås från hallen där även avhängning för ytterkläder finns. Lägenheten passar perfekt som ett första boende eller för den som prioriterar ett välutrustat kök.


Nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd till lägenheten. Föreningen på Rindögatan 30 är stabil med låg belåning/kvm och huset är i gott skick. Hiss, cykelförråd, takterrass samt tvättstuga finns.

Attraktiva Rindögatan är en lugn kullerstensgata med vackra funkishus bland lummiga och grönskande ytor. Trots det är området levande med restauranger och små butiker samt utmärkta kommunikationer med tunnelbana Gärdet (ca 70 m till uppgången på Brantingsgatan) och flertalet busslinjer runt knuten. Gatan börjar nere vid den paranta Erik Dahlbergsgatan och smyger sig upp i en lätt slutande backe mot Furusundsgatan, Smedsbacksgatan och ICA Gärdet. Populära ICA Gärdet har du ca 200 m från porten. Längst ner på gatan kommer buss 54 från Kungsholmen via t-centralen och Östermalmstorg. Det är en kort promenad genom den gröna Tessinparken för att komma till Östermalm och Fältöversten. T-bana Gärdet når du på någon minuts gång både nere på Brantingsgatan samt uppe på Smedsbacksgatan bakom ICA.
Inom gångavstånd är Gärdesängarna och Lill-Jansskogen belägna med utmärkta motionsspår. En liten bit bort hittar du SATS Gärdet, Friskis & Svettis samt även ett utomhusgym.


Kontakta mäklaren för en visning!

Emmy Thorén - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

Storlek:

1 rum

Boarea:

22 kvm

Avgift:

1 803 kr

Pris:

(118 182 kr/kvm) 2 600 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Rindögatan 30, 1 tr, Gärdet / Östermalm.

HitCounter