Olaus Magnus väg 20

Hammarbyhöjden/Johanneshov / Stockholm kommun
2 400 000 kr
  • 2 rum
  • 41 kvm

Välplanerad tvåa med stilrena materialval och fräscha ytskikt

Välkomna till denna yteffektiva och hemtrevliga bostad. Lägenheten bjuder på en gedigen takhöjd med ett underbart ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. Det fina laminatgolvet tillsammans med de ljusa väggarna är genomgående i hela bostaden och förstärker den enhetlig känslan. Vardagsrummets väl tilltagna ytor ger plats för såväl en soffgrupp samt ett matsalsbord för trevliga middagar.

Köket är välplanerat med god förvaring i form av över och underskåp. Den mörka bänkskivan bryter snyggt av kökets i övrigt ljusa materialval. Kökets karaktär går i linje med bostadens stil och är smart planerat för matlagning. Avgränsat med skjutdörr når du det insynsskyddade sovrummet där du får plats med en säng samt annat möblemang.

Förvaring finns genom en smart inbyggd garderob samt en inredd klädkammare. Badrummet är helkaklat med ljust kakel och ljusgrå klinker. Här finns även extra bekvämligheter och vardagslyx genom en handdukstork och golvvärme.

Sammanfattningsvis en väldisponerad bostad med bra planlösning och genomtänkt förvaring. Lägenheten har en magisk karaktär där moderna och stilrena materialval möter äldre charmiga detaljer såsom fönsterbeslag och skjutdörrar.

I Hammarbyhöjden bor du med ett fantastiskt läge nära storstadens puls, till Södermalm tar du dig snabbt och enkelt både med cykel och till fots, samtidigt som du har lugnet och härlig natur runt hörnet.

Kommunikationerna är utmärkta med närhet till både Skärmarbrinks och Hammarbyhöjdens tunnelbanestationer, vilka båda tar dig in till Stockholm C. Söderorts kommunikationsnav Gullmarsplan ligger enbart ett par minuter bort och här finns anslutning till tunnelbanans samtliga gröna linjer, flertalet bussar och tvärbanan. Nattetid trafikerar buss 194 mellan Centralen, Slussen, Gullmarsplan och Bagarmossen med flera stopp utmed vägen.

I närområdet finns all nödvändig service så som matbutik, folktandvård, vårdcentral och BVC. Här finns även flera förskolor, exempelvis Björkens förskola, Pysslingens förskola och Solskenets förskola, samt grundskolorna Hammarbyskolan norra och södra, Björkhagens skola och Nytorpsskolan. I områdena kring Hammarbyhöjden finns dessutom ett flertal grundskolor samt gymnasieskolor med olika inriktningar. Dessutom finns det flera mysiga fik att restauranger värda ett besök.

För den friluftsintresserade finns Nytorps gärde alldeles runt knuten med utomhusbad och stora gräsytor som inbjuder till brännbollsspel och picknick. I närheten finns också Nackareservatet med sina unika ströv- och friluftsområden. I reservatet finns bland annat Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountainbikebanor. I närheten finns även golfbana och utegym för den sportiga och vintertid erbjuder Hammarbybacken utförsåkning med en magnifik utsikt över hela Stockholm.

Är du shoppingsugen ligger Globen shopping med sitt breda utbud av restauranger och butiker alldeles i närheten och på bekvämt avstånd ligger även Ringens köpcentrum på Södermalm för den som vill ha allt på ett ställe. Fler restauranger och ett otaligt med roliga aktiviteter erbjuds vid Tolv Stockholm i Tele2 Arena. Här kan du utmana vänner och familj på äventyrsgolf, karaoke eller bowling, bara för att ta några exempel. För den idrotts- och evenemangsintresserade finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom behagligt avstånd.

Ehsan Sedagati - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

Storlek:

2 rum

Boarea:

41 kvm

Avgift:

2 690 kr

Slutbud:

2 400 000 kr (58 537 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ehsan Sedagati

Ehsan Sedagati

08-400 213 41 · 0709-99 79 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter