Krysshammarvägen 36

Solna/Huvudsta / Solna kommun
2 700 000 kr
  • 3.5 rum
  • 86.2 kvm

På Krysshammarvägen 36, 1 trappa upp i huset och i ett insynsfritt läge finns denna ljusa och rymliga 3,5a. Lägenheten ligger i ett lugnt och trivsamt läge med gångavstånd till Huvudsta Centrum.

Denna fantastiska bostad kan disponeras som en 4:a tack vare det extra rummet intill barnrummet. Vardagsrummet utgör kärnan i lägenheten och här finns gott om plats för den växande familjen eller större sällskapsträffar. Det renoverade köket är stilsäkert och erbjuder goda arbetsytor, ett läckert badrum, två rymliga sovrum och ett mindre sovrum/arbetsrum eller varför inte en "walk-in-closet"?!

Goda förvaringsmöjligheter finns i flera platsbyggda garderober.

Till lägenheten hör ett källarförråd. Hiss finns!

På Krysshammarvägen bor man i ett trivsamt område med närhet till allt man kan önska sig. På kort promenadavstånd nås Huvudsta Centrum med sitt rika utbud av restauranger och affärer. Här finns det även utmärkta kommunikationer med tunnelbana som tar en till Stockholm city på endast 8 min samt flertalet bussförbindelser. På endast fem minuter når man även tunnelbanan i Västra Skogen som tar dig till Stockholm city på 7 minuter och till Fridhemsplan på endast ett par minuter. Det är gångavstånd till Solna Centrum som erbjuder fantastisk shopping med över 100 butiker och service, även här finns tunnelbana och flertalet bussförbindelser. Det finns dagis, skolor, lekplatser, bollplaner etc. i det absoluta närområdet.

För er som uppskattar vacker natur så finns det härliga promenadstråk längst Ulvsundasjön och Pampas Marina. För den badsugne finns Huvudstabadet som är Solnas största tempererade utomhusbad med 50-metersbassäng och barnbassäng. Bredvid ligger ett ridhus, en 4H-Gård och en utomhusteater.

Varmt välkomna att kontakta mäklaren för en privatvisning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3.5 rum

Boarea:

86.2 kvm

Avgift:

4 072 kr

Slutbud:

2 700 000 kr (31 323 kr/kvm)

Kontakt

Extra kontaktperson

Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson

0708-94 84 74


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter