Jungfrudansen 29

Jungfrudansen 29

Solna Huvudsta / Solna kommun
2 995 000 kr
  • 3 rum
  • 70 kvm
Anmäl intresse

Väldisponerad trea med balkong & delvis öppen planlösning.

Välkommen till denna välplanerade trea med balkong. En möblerbar hall med förvaring bakom flera garderober välkomnar er. På golvet ligger praktiskt klinker med golvvärme som värmer skönt under fötterna. Direkt till vänster ligger en klädkammare som är stor nog att inreda som arbetsrum och som idag används som barnrum. Tack vare hallens yta finns gott om plats för fristående garderober om ni väljer att inreda klädkammaren som ett rum. Hallen öppnar upp sig mot vardagsrummet och köket som ligger delvis öppet mot varandra. Köket är modernt och tidlöst inrett med vita släta luckor och snygg svart bänkskiva med spishäll. Diskmaskinen är integrerad och här finns kyl och frys i fullhöjd. Micro och ugn är praktiskt placerat i arbetshöjd, ett kök som passar perfekt för den matlagningsintresserade som gillar förvaring och goda arbetsytor. Vardagsrummet som omfamnas av vita väggar ger plats för både soffa och matbord. Ifrån vardagsrummet nås balkongen med plats för bord och stolar. Två sovrum nås från vardagsrummet de båda sovrummen skiljs åt med hjälp av skjutdörrar. Men för er som önskar är det enkelt att sätta upp en gipsvägg och skilja dem åt helt. I anslutning till hallen ligger det rymliga och helkaklade badrummet. Väggarna pryds av vitt kakel med en blå bård och på golvet ligger sandfärgat klinker med underliggande golvvärme. Här finns vägghängd toalett, badkar, tvättmaskin, handfat med kommod och förvaringsskåp.

Här bor Ni på attraktiv adress med endast 3 minuters promenad till T-bana som tar Er till Stockholm city på ca 9 min. Passar Er som vill bo i ett centralt område med närhet till vacker naturomgivning och trivsamma promenadstråk.

Jungfrudansen har ett högt läge invid Ulvsundasjön och en promenad längs med gatan bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet och Stockholms omgivningar. Alldeles intill ligger också Huvudsta gård, Huvudstabadet, och Huvudsta Ridskola. Längs med vattnet går promenadvägar hela vägen in till stan via Pampas Marina och Karlberg. På promenadavstånd finns Huvudsta C och Solna C som erbjuder shopping och restauranger. Invid nationalarenan Friends Arena ligger Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingcenter! Kommunikationerna är mycket goda med både tunnelbana och buss.

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

70 kvm

Avgift:

3 260 kr

Visning:

Måndag 10/12 Kl. 12:40-13:10

Pris:

(42 786 kr/kvm) 2 995 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

  • Måndag 10/12 Kl. 12:40-13:10Spara i kalender

    Öppen lunchvisning - Välkommen!

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Jungfrudansen 29, Solna Huvudsta.

HitCounter