Vintergatan 1

Vintergatan 1

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
3 395 000 kr
  • 2 rum
  • 53 kvm
Anmäl intresse

Exklusiv gaveltvåa i centrala Sundbyberg, stor balkong

Accepterat Pris!

Välkommen till denna toppmoderna tvåa från 2015 med exklusiva matierialval!

Lägenheten har ljusa väggar, stora fönsterpartier och vitpigmenterade plankgolv. Det finns inte några radiatorer i bostäderna så har man reglerbar golvvärme som ger hög komfort. Köket är modernt med bänkskiva och stänkskiva i finslipad grå terrazzosten ger en känsla av lyx och exklusivitet. Kyl/Frys och diskmaskin är från Siemens. Vid fönstret finns en naturlig plats för matgrupp. De stora fönsterna längst väggen ger ett fantastiskt ljusinläpp genom hela bostaden. Sovrummet ger gott om plats för bred säng med sängbord. Badrummet känns precis som köket lyxigt och bekvämt med kombinerad tvätt- och torktumlare under praktisk avlastningsbänk med hyllor.

Bostäderna i projektet "Vintergatan" är något helt unikt där man satsat på fina detaljer och gedigna materialval tillsammans med en naturlig och fin bas.

Föreningen har en innergård som nås från respektive trapphus, en takterrass med växthus och utekök med matplats både ute och inne som kan nyttjas av föreningens medlemmar under hela året. Ateljén är ett kombinerat hobbyrum och festlokal med ett generöst arbetskök som kan utnyttjas för stora middagssällskap. Föreningen har även en övernattningslägenhet som går att hyra. I källarplan finns cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga, källarförråd samt garage, allt mycket lättillgängligt med hiss direkt från ditt våningsplan.

Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer med pendeltåg och T-bana som tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min. I närheten passerar flera busslinjer, bl.a. buss 515 som tar dig till Odenplan på ca 15 minuter samt tvärbanan som knyter ihop Alvik med Sundbyberg och vidare till Solna.

Kontakta mäklare för visning om du ej kan komma på den öppna visningen, välkommen!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

53 kvm

Avgift:

2 623 kr

Pris:

(64 057 kr/kvm) 3 395 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Vintergatan 1, Centrala Sundbyberg.

HitCounter