Vallfartsvägen 6, 3tr

Aspudden / Stockholm kommun
3 010 000 kr
  • 2 rum
  • 40 kvm

Charmig tvåa i populär förening där både bredband och el ingår i avgiften!

Söker du en bostad högst upp i huset? Vill du även bo i hörn läge och helst av allt detta i en stabil förening? Vill du dessutom bo ett stenkast från kommunikationer? Då har du hittat rätt!

Högst upp i huset finns detta charmiga boende med en härlig, fri utsikt mot grönska. Bostaden erbjuder tidstypiska detaljer från 1930-talet i form höga takhöjder, bevarade fönster, dörrar och bevarade garderober. När du kliver in i bostaden möts du av den välkomnande hallen som erbjuder mycket goda avhängnings- och förvaringsmöjligheter i flertalet originalgarderober med överskåp. Köket är fräscht med vita skåpluckor, vitmålade väggar och mörkt laminatgolv. God arbetsyta, bra förvaring i över- och underskåp samt full maskinell utrustning. Vardagsrummet är otroligt ljust tack vare stort fönsterparti i gavelläge. Den lättmöblerade ytan lämpar sig ypperligt för sociala tillställningar och rymmer både soffdel och matsalsdel. Vidare finns ett sovrum med plats för både dubbelsäng och förvaringsmöbel om så önskas. Helkaklat och stambytt badrum med golvvärme.

Föreningen har en mysig bakgård som ligger med söderläge där du kan njuta av solen eller bjuda in till grillning. Det finns flera gårdar och en av gårdarna är skyddad av staket med grind och omgiven av grönska. Här finns stolar, bord och grill som bidrar till umgänge. Utmärkt för kräftskivor och andra festliga tillfällen. Bostaden ligger i Aspuddens centrum med 130 meter från bageri där du kan hämta ditt frukostbröd. Lika kort avstånd har du till både tunnelbana och välsorterad matbutik.

Allt detta hittar du i en gammal och välskött förening från 1939 med låg belåningsgrad även om många stora renoveringar är utförda.
Dessutom innehar föreningen 16 lokaler med hyresrätt med bra adresser i centrala Aspudden vilket ger föreningen årliga inkomster. El och bredband ingår i avgiften. I föreningen finns en övernattningslägenhet att boka.

Vart du än vänder dig från bostaden hittar du grönska och natur.Närhet till Mälarens vatten för picknick vid strandkanten vid Hägerstenshamnen eller ett dopp vid Örnsbergs badklippor. Kort promenad till välbesökta Vinterviken som erbjuder kolonilotter och kajakuthyrning. Härifrån har du även en vacker cykelväg som för di ända in till Stockholms city längs med Vinterviken och sjön Trekanten.

Trots det natursköna området har du stan runt knuten. Det är endast 130 meter till tunnelbanestationen i Aspudden. Tunnelbanan till Södermalm tar bara 5 minuter och 15 minuter till T-centralen. Utanför porten går citybuss med cirka 13 minuters resa till Fridhemsplan. Goda kommunikationer för dig som har bil med anslutning till E4:an. Liljeholmens galleria ligger en station ifrån med ett utbud med 90 olika butiker. Det kan inte bli bättre!

Varmt välkommen på visning!

Monia Belgacem - Mäklare Årsta

Storlek:

2 rum

Boarea:

40 kvm

Avgift:

2 488 kr

Slutbud:

3 010 000 kr (75 250 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter