Bråviksvägen 20, 1tr

Årsta / Stockholm kommun
2 450 000 kr
  • 2 rum
  • 40 kvm

Välplanerad tvåa i lugnt läge med Årstatorg runt knuten!

Välkommen till en mycket trivsam och välplanerad lägenhet med naturen inpå knuten och Årsta torg runt i direkt anslutning. Lägenheten kännetecknas av 50-talscharm, är i fint skick med stilrent renoverat kök och bjuder på tidstypiska detaljer såsom fönsterbrädor i sten och vackra trägolv.

Lägenheten har fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp i lägenhetens alla rum. Vacker Årstaparkett i original på golv i hall och vidare in i vardagsrum bryter av snyggt mot genomgående ljust målade väggar som omfamnar lägenhetens alla rum och ger den nya ägaren en neutral bas att inreda efter. Vardagsrummet erbjuder flertalet möbleringsmöjligheter där såväl soff-del som matplats får plats utan att det känns trångt. Härifrån når ni även utgången till lägenhetens balkong belägen i fritt läge med plats för både utemöbler och odlingsprojekt. Köket (Puustelli) är varsamt renoverat där gott om förvaring gömmer sig bakom blanka luckor i grå ton som gör sig snyggt mot bänkyta i vitt. Full maskinell utrustning; kyl/frys, spishäll, fläkt, diskmaskin samt micro och ugn - alla i rostfritt utförande och de senare i bekväm arbetshöjd. Sovrummet är välplanerat och beläget i ett lugnt läge, där både dubbelsäng som övrig trivselmöblering eller möjlighet att sätta in garderob ryms med lätthet. Helkaklat, stambytt badrum med dusch och vädringsfönster.

Runt knuten ligger vackra Årsta Torg ritat av arkitektbröderna Erik och Tore Ahlsén som när det byggdes 1953 var Stockholms första förortscentrum med affärer, bio, bibliotek, teater och Folkets hus. Allt detta finns kvar i dag - och i tillägg finns dessutom ICA, apotek, gym, konditori, café, retrobutiker, skräddare, florist flertalet restauranger m.m. Närheten till det k-märkta torget ger en pittoresk småstadskänsla och gör att man kan välja bort stan när man ska uträtta ärenden. Det är heller inte långt till Globens shopping eller Liljeholmen med dess nya galleria.

Vid intilliggande Årstaviken, även kallad blåbärsskogen, finns flera härliga promenadstråk med såväl utegym som bryggor och badplatser. Här finns bland annat Årsta Gård - en äldre herrgård och tidigare säteri - samt Koloniområde Dianelund med säsongsöppet café, se http://www.dianelund.se. I närheten finns även Skanskvarn vars koloniförening precis fyllt 100 år, hit går man för att koppla av i fina miljöer och för att fika i den gamla kvarnen. Från Tanto går båtar över till Årsta holmar där ni upptäcker orörd natur i urskog och rikt djurliv med bland annat fåglar och bävrar.

Kommunikationerna är utmärkta med tät busstrafik och tvärbanestation Valla Torg (5 minuters promenadavstånd) som går regelbundet till Gullmarsplan och Liljeholmens t-banestationer, alternativt Årstabergs pendeltågsstation, därifrån tar du dig snabbt till City eller vidare norrut till Arlanda. Med cykel når du Södermalm på ca tio minuter.

Missa inte denna, varmt välkommen på visning!

Annika Oveby - Mäklare Årsta

Storlek:

2 rum

Boarea:

40 kvm

Avgift:

2 713 kr

Slutbud:

2 450 000 kr (61 250 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Annika Oveby

Annika Oveby

08-580 80 793 · 0709-99 79 06


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter