Dalagatan 45, 5 tr

Dalagatan 45, 5 tr

Vasastan / Stockholm kommun
5 150 000 kr
  • 2 rum
  • 65 kvm
Anmäl intresse

Magisk sekelskiftestvåa belägen högt upp i fastigheten med fri utsikt samt fungerande kakelugn!

Varmt välkommen till denna både hemtrevliga och charmiga 2:a belägen i hjärtat av Vasastan. Ett område som både blivit ett sant restaurangmecka och det området i Vasastan med absolut bästa kommunikationsmöjligheter med tunnelbana, pendeltåg och bussar precis utanför dörren.

När man kliver in i denna charmiga och hemtrevliga lägenhet möts man direkt av dess fria utsikt över omgivningens takåsar. På golvet ligger ett vackert vitlutat trägolv och väggarna är målade i ljusa färgval. Vidare in i vardagsrummet möts man direkt av ett stort härligt fönsterparti med spröjs och en vacker fiskbensparkett. Rummet är lättmöblerbart och har stora pardörrar som binder samman rummen. Sovrummet är rejält med plats för dubbelsäng samt sängbord, arbetsplats med utsikt och utsmyckat med en vacker kakelugn. Köket ligger parallellt med vardagsrummet och har smakfulla färg- och materialval. Fullt utrustat och plats för 4-6 personer vid matbord. Badrummet är fräscht och ligger med ingång från entrén. Här finner man en rejäl duschhörna.

Omgivning: Lägenheten ligger i hjärtat av Vasastan i ett område som under de senaste åren utvecklats till ett sant restaurangmecka. I området ligger flertalet populära restauranger såsom Lilla Ego, Jim & Jacob, Svartengrens, Flippin Burgers och många fler. Detta i kombination med närheten till natur och joggingstråk i närliggande Hagaparken och Karlbergsslott gör läget svårslaget. För den som bara vill njuta av en dag i solen når man Vasaparken med en mycket kort promenad.

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

Storlek:

2 rum

Boarea:

65 kvm

Avgift:

3 492 kr

Pris:

(79 231 kr/kvm) 5 150 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Dalagatan 45, 5 tr, Vasastan.

HitCounter