Hasselstigen 6, 1 tr

Solna / Råsunda / Solna kommun
3 175 000 kr
  • 2 rum
  • 60 kvm

Välplanerad med balkong i västerläge och fungerande öppen spis, intill T-bana! -Renoveringsbehov.

På uppdrag av föreningen har vi nu fått förtroende att förmedla en av föreningens lägenheter. Bostaden upplåtes med renoveringsbehov och med en fantastisk potential att skapa sig ett eget drömboende. Fastigheten är stambytt under 2000-talet och därmed är badrummet i gott skick. Väggar och golv är helkaklade och därmed inte i behov av renovering. Samtidigt bjuder köket på originalskåp och originaldetaljer som man kan tänkas vilja behålla.

Vardagsrummet består av ett stort och härligt rum med gott om plats för både matsalsdel och soffdel för den som önskar. I vardagsrummet har man både den fungerande öppna spisen samt utgång till balkong. Från balkongen kan man njuta av eftermiddags/kvällssolen samtidigt som man blickar ut över Råsundas trivsamma grönska mellan husen och det fria läget mot skogsdungen på andra sidan Råsundavägen. Utöver det är både kök och sovrum rymliga med goda möjligheter att skapa sig sitt egna hem.

Bra förening med låga avgifter där dessutom bredband ingår. Till bostaden finns både ett vinds- och källarförråd. I föreningen finns också en spaavdelning/relax med bastu samt uteplats med grillmöjligheter. Två tvättstugor plus en grovtvättstuga. Detta är en av föreningens hyresrätter som säljs och intäkten av försäljningen kommer att gå till föreningen.

Här bor ni i Råsundas och Solnas mest eftertraktade läge. Med charmiga stråk och Råsundavägen som erbjuder restauranger, caféer, livsmedels- och småbutiker är läget mer än attraktivt. Lite längre upp på Råsundavägen ligger Råsundas egen SF- biograf som presenterar det senaste från filmvärlden. För dem som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön i närheten. Gångavstånd även till Hagaparken. Från bostaden kan man nästan se bort till Solna Centrum och dess stora utbud av butiker och service. Goda kommunikationer utmed Råsundavägen med buss 515 som tar dig till Odenplan på en kvart. Tunnelbanans blå linje (Näckrosen) tar dig till T-centralen på 10 minuter samt bekvämt gångavstånd till pendeltåg vid Solna Station.

Solna stad växer och nu byggs kommunen ihop med Vasastaden och därmed också Stockholms innerstad. Nya Arenastaden, Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger inom några få minuters promenad från bostaden. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Varmt Välkommen på visning!

Madeleine Almkvist - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

60 kvm

Avgift:

2 671 kr

Slutbud:

3 175 000 kr (52 917 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist

0708-99 79 31


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter