Ladugårdsgatan 4

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 4 Rum
  • 84 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 4:a med balkong i bästa solläge!

Välkommen till din nya bostad. Denna unika bostad hittar ni högt upp i huset. Lägenheten är ljus med vita väggar och stora fönster i två väderstreck. Stor balkong med fritt läge och bästa solläge. Köket är modernt och stilrent med väl uttänkta tillval på både vitvaror och färgval. Delvis öppen planlösning till vardagsrummet och stora härliga fönster. Tre rymliga sovrum med utsikt över föreningens innergård.

I föreningen finns dessutom en stor och skyddad innergård, perfekt för alla aktiviteter.

Kvarteret ligger i Stora Ursvik, området där det växer så det knakar. I närheten ligger Puls & träning och lite längre upp på Oxenstiernas Allé ligger Handlar´n som säljer livsmedel. På andra sidan Enköpingsvägen finns ytterligare andra matbutiker. På promenadavstånd finns den nyrenoverade aktivitetsparken med gungor, klätterställningar, bollplaner och skateboard-ramp.

Busslinje 504 med hållplats i direkt anslutning förbinder Sundbybergs centrum, med Rissne och Hallonbergen. Därifrån går tvärbanan, bussar, tunnelbana och pendeltåg.

Ursvik är känt inte minst för sitt fina motionsområde: Ett naturnära och välutvecklat område med bra löp- och vandringsstigar i slingor från 2,5 km till 15 km. När snön kommer hittar man ett av Stockholms-traktens bästa skidspår här. Ursviks skogar erbjuder också fina strövområden, mysiga grillplatser, utegym och lekfullt knattespår. Fotbollsplan med konstgräs finns också här.

Förskolor och skolor
Förskolor/skolor finns det gott om i området. Pysslingens förskola och Älvkvarnsskolan. Kommunala förskolor i Stora Ursvik, förskolan Granatäpplet, Forskaren, Milot förskola som också har en finsk avdelning. Kymlingsskolan ligger bara en bit upp på Oxenstiernas allé.

I närområdet finns flera förskole- och skolalternativ. I Lilla Ursvik ligger den kommunala Ursviksskolan med skol och förskoleverksamhet. Planering pågår för ytterligare förskolor/skolor i takt med att området växer.

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

84 kvm

Avgift:

4 671 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ladugårdsgatan 4 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter