Borgarfjordsgatan 21B

Borgarfjordsgatan 21B

Stockholm kommun
2 995 000 kr
  • 3 rum
  • 83 kvm
Anmäl intresse

Ljus härlig lägenhet med hörnläge i huset och många fönster i fritt läge.
Lägenheten är välplanerad med en trevlig planlösning som är både funktionell och social. Här erbjuds två bra sovrum, ett rymligt vardagsrum med stora fönster och lättmöblerade ytor för både soffa och matbord, ett komplett kök i klassiskt vitt med inbyggda och integrerade vitvaror, bra förvaring och en halvöppen planlösning mot vardagsrummet samt ett helkaklat badrum med badkar och egen tvättstugedel. Utöver detta finns bra garderobsförvaring och ett källarförråd.

I Kista Torn bor du i Sveriges högsta och modernaste bostadshus. I Entrén möts du av en möblerad och mysig lobby som direkt ger dig en hotellkänsla. Föreningen disponerar även över en takterrass, taklobby, bastu och relax och en stor festlokal på våning 36 som alla medlemmarna får ta del ut av. I föreningen finns även två gemensamma övernattningslägenheter som kan hyras när familj, släkt eller vänner hälsar på!

Området har ett mycket bra läge tack vare närheten till Kista galleria med sitt stora utbud av butiker och restauranger samt biograf. I anslutning till gallerian finns det goda kommunikationer med både bussar och tunnelbanans blåa linje. Inom promenadavstånd erbjuds både skolor och förskolor och för den naturintresserade är det inte långt till strö- och skogsvänliga Järvafältet med alla sina populära motionsspår. Även den med bil kan trivas här då man når E4:an på bokstavligen en minut och kan på så sätt ta sig snabbt både söder- och norrut.

Välkommen på visning!

Daniella Töre - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

3 rum

Boarea:

83 kvm

Avgift:

4 700 kr

Pris:

(36 084 kr/kvm) 2 995 000 kr

Aktuellt bud:

2 920 000 kr (35 181 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Daniella Töre

Daniella Töre

0708-67 70 27


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Borgarfjordsgatan 21B, .

HitCounter