Vinkelvägen 22

Lidingö Kottla / Lidingö kommun
9 400 000 kr
  • 4 rum
  • 132 kvm

I populärt område invid Kottlasjöns badplats finns denna välplanerade villa i mycket fint skick

Välkommen till denna lättskötta familjevilla med smakfulla färgval och optimal planlösning. Här bor du på en lugn och lummig återvändsgata i ett mycket omtyckt område. Du har nära till Kottlasjön med både bad- och lekplats samt fantastiska promenadstråk runt sjön. Här bor du med någon minuts promenad till både skola och Lidingöbanan som tar dig till Ropsten och tunnelbanan på en kvart. Planlösningen är väl genomtänkt med den sociala delen på nedervåningen och den privata delen med alla sovrummen, det ena med en walk in closet på ovanvåningen.

Nedervåningen är uppdelad i en social del med vardagsrum och matsal mot den mysiga trädgården som vetter mot sydväst, köket med sin generösa matplats finns på motsatt sida. På nedervåningen finns även en eldstad, gäst wc samt separat tvättstuga. Övervåningens tre sovrum är väl tilltagna och alla tre sovrummen har plats för garderober, det ena sovrummet har även en egen walk in closet. Här på övervåningen finns det även ett allrum som idag nyttjas som tv-rum och här uppe finns även två helkaklade badrum. Det ena är nyligen smakfullt renoverat och här finns en påkostad bastu med det design vinnande aggregatet Huum Drop som bekvämt styrs via en app. På nedervåningen i anslutning till vardagsrummet finns en stor stenbelagd terrass i sydväst med en gräsmatta nedanför. I trädgården hittar du flera fruktträd och bärbuskar. Ett urval av dessa är körsbärsträd, plommonträd, äppelträd, vindruvor, björnbär, vinbär och vägen utanför avgränsas med en underbar syrenhäck.

Med stora sociala ytor, tre sovrum, två helkaklade badrum, tvättstuga och en mysig tomt med sol från morgon till kväll är detta ett utmärkt boende för en barnfamilj. Vid husets entré finns dessutom plats för flera bilar och självklart finns det ett garage.

Här trivs man och huset är smakfullt renoverat, det är bara att flytta in och njuta av detta välplanerade hus. Området är perfekt för barnfamiljen med Skärsätra skola (F-6) på bekvämt promenadavstånd. I närområdet finns även flertalet förskolor.

Kommunikationerna är lysande, du kan antingen ta Lidingöbanan eller bussen från Kottla. Stationen ligger någon minut från huset och tar dig till Ropsten på 16- respektive 19 minuter och detta i rusningstrafik.

Med bil tar det knappt fem minuter till Lidingö centrum där du hittar flera matbutiker, caféer, bagerier, apotek, klädbutiker, guldsmed och systembolag. Utspridda över hela ön finns det dessutom flertalet trevliga restauranger att välja mellan.

Varmt välkomna på visning!

Eva Niklasson - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

Storlek:

4 rum

Boarea:

132 kvm

Tomtarea:

398 kvm

Slutbud:

9 400 000 kr (71 212 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Eva Niklasson

Eva Niklasson

08-400 213 42 · 0708-67 70 15


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter