Valthornsvägen 6C, 1tr

Nynäshamn / Nynäshamn kommun
1 350 000 kr
  • 2 rum
  • 63 kvm

-Topprenoverad
-Exklusiva materialval
-Kvadratsmart planlösning
-Gavelläge
-Stabil förening
-Populärt område
- Lät det som ett bra boende? Välkommen på visning på kanske Nynäshamns häftigaste lägenhet!

Nu finns chansen att förvärva denna topp fräscha bostad, i populär förening i mysiga Estö!
En ljus gavellägenhet med fönster i flera väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp samt insynsskyddat läge. Vardagsrummet har generös sällskapsyta med plats för både soffgrupp och matplats samt stora fönsterpartier.
En lägenhet med hög standard, sociala ytor, stilrena och moderna materialval genomgående i hela bostaden, spotlights i alla rum, stort sovrum, generöst vardagsrum med fondvägg av vacker svart sten och självklart balkong! Badrum i påkostat utförande och snygga detaljer! Vi finner även ett modernt kök med generösa arbetsytor, köksö med spishäll samt takfläkt och bekvämligheter som högtalare inbyggda i taket. Denna måste ses!

I Nynäshamn möts man av det bästa av två världar, med bra kommunikationer så kommer du in till Globen på 30 minuter. Vill du njuta av en av Sveriges trevligaste kuststäder så har Nynäshamn allt från bra shopping, sevärdheter och upplevelser. Ta en dagskryssning ut till skärgården, upplev havet från kajak eller vindsurfning, ta en ridtur i de djupa skogarna eller en lugn promenad längs vackra Strandvägen.

Storlek:

2 rum

Boarea:

63 kvm

Avgift:

5 007 kr

Slutbud:

1 350 000 kr (21 429 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter