Näckrosvägen 18

Solna / Råsunda / Solna kommun
3 480 000 kr
  • 2 rum
  • 55 kvm

Förtjusande 2:a - öppen planlösning, gavelläge högst upp i huset -balkong. Vy mot grönska/ Råstasjön

Välkommen till denna stilsäkra gaveltvåa! Här kan njuta av en lägenhet som andas harmoni och lugn. Samtliga fönster och balkongen vetter mot Råstasjön och naturen blir er närmsta granne. Bo insynsskyddat och omgiven av grönska men samtidigt intill ett brett utbud av service och restauranger. Bara ett par minuter bort ligger Filmstaden med egen biograf, våffelcafé, restauranger mm. I Filmstaden ligger också T-banan Näckrosen döpt efter området och härifrån avgår bl.a. buss 515 och 506. Promenerar ni ca 10 min åt andra hållet når ni Mall of Scandinavia.
Detta hem är som gjort för umgänge tack vara den öppna planlösningen. Köket är inrett med vita släta luckor som sörjer för goda förvaringsmöjligheter och här finns all maskinell utrustning. Vardagsrummet ligger öppet mot köket och planlösningen är lättmöblerad, här ryms både stor soffa och ett rejält matbord. Ifrån vardagsrummet nås balkongen med högt läge och sjöglimt. Sovrummet har ett rofyllt läge och rymmer både dubbelsäng och garderober för klädförvaring. I anslutning till hallen ligger badrummet med dusch. Badrummet är snyggt renoverat med grått klinkergolv och vitt kakel som pryder väggarna, tidlöst och klassiskt. För bekvämlighetsskull finns tvättmaskin installerat och ett vädringsfönster släpper in naturligt ljus.


FÖRENINGEN
Stabil och populär bostadsrättsförening med god ekonomi och där flera större renoveringar är genomförda. Föreningen har en fastighetstekniskt mycket god standard. Tvättstuga och barnvagns-/cykelrum nås direkt från huset.
Tvättstugan har två maskiner (varav en är relativt ny), torkrummet har ett torkskåp och en torktumlare.
För födelsedagsfester och andra sammankomster finns en föreningslokal som går att hyra för 300 kr per dag och rymmer ca 30 personer. Det finns även två sängar som lämpar sig för övernattande gäster. Gemensam grovtvättstuga finns samt slöjdlokal och träslöjdsklubb med ett stort antal maskiner och verktyg.

SERVICE/NÖJE
På Näckrosvägen bor ni med allt man kan önska, på andra sidan gatan inne i nybyggda Filmstaden ligger Råsundas egen SF- biograf på Svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Intill biografen hittar ni Sushi, Thaimat, Pizzeria och Regissörsvillan som fått en stjärna i White Guide. Samma utmärkelse har café Du Bon Pain fått som ni hittar längre ner på en sidogata till Råsundavägen med fantastiskt fika- och matbröd som kan avnjutas en lördagsmorgon. Nere i Råsundas äldre kvarter finns välkända Texas Longhorn och Supreme Burger tillsammans med lokala populära Café Mezzo.
Är ni ute efter mer shopping ett bredare restaurangutbud eller underhållning finns numera allt i Nordens största shoppingcenter Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av just detta. Här ligger en IMAX- biograf, spa, biltvätt och annan service såsom, skomakeri, apotek, frisör, systembolag samt ICA Maxi och Hemköp för större matinköp. Hit promenerar ni på ca 7 minuter.

GRÖNOMRÅDEN/FRIDIT/HOBBY
För de som gillar natur och vackra promenadstråk/motionsspår så ligger både Råstasjön och Lötsjön intill Mall of Scandinavia, vintertid plogas Råstasjön för entusiastiska skridskoåkare. Promenadstråken runt sjöarna är uppskattade bland barnvagnsrullande föräldrar, hundägare och alla som gillar att hålla igång är en joggingtur runt sjöarna på ca 5 km precis lagom! För större utmaningar ligger Ursvik inte långt bort med flertalet motionsspår och skidspår på vintern. Norr om Råstasjön ligger Solna tenniscenter och sporthallar för innebandy och handboll.


KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Till föreningens "egen" tunnelbanestation Näckrosen (blå linje) promenerar du på endast par minuter. Den tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltågen avgår från både Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde.

Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min.

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

55 kvm

Avgift:

3 133 kr

Slutbud:

3 480 000 kr (63 273 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter