Kommendörsgatan 33A, 4tr

Östermalm / Karlaplan / Stockholm kommun
2 930 000 kr
  • 1 rum
  • 27 kvm

Optimal 1: a på attraktiv Östermalmsadress i skuldfri förening

SKULDFRI FÖRENING | LÅG AVGIFT | HISS FINNS I HUSET | VÅNING 4 AV 5 | FÖNSTER IN MOT GRÖNSKANDE GÅRD |

Vad sägs om att få möjligheten att skapa ett härligt drömboende i en skuldfri förening med låga avgifter? I hjärtat av Östermalm på attraktiv adress och med alla bekvämligheter runt knuten finner ni denna perfekta 1: a om 27 m². Lägenheten har en fantastisk takhöjd, är genomgående ljus och erbjuder en mysig utsikt via stort spröjsat fönster som vetter in mot den grönskande innergården. Detta är en underbar lägenhet för dig som söker ett bra första boende, som ska börja studera till vårterminen eller letar efter en trevlig övernattningslägenhet!

När vi kliver in i hallen möts vi av en vacker fiskbensparkett som är genomgående i hela lägenheten. Väggarna är vitmålade och den fantastiska takhöjden skapar en härlig rymd. Till höger i entrén har vi goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och lite längre in finner vi en rymlig klädkammare. Rakt fram finns det helkaklade badrummet med dusch, WC, tvättställ, förvaringshyllor samt handdukstork. Allrummet är öppet, ljust och rymligt med plats för soffa, säng och matplats. I allrummet finns även förvaringsmöjligheter i form av två platsbyggda garderober. Från allrummet når vi lägenhetens charmiga kök med förvaring bakom vita skåpluckor och med maskinell utrustning i form av kyl/frys, mikro samt två spisplattor.

Hiss finns i huset och nuvarande ägare disponerar ett källarförråd till lägenheten.

Brf Kommendören 33A är en ekonomiskt stabil förening som är helt skuldfri. Gemensamma balkonger finns i anslutning till trapphuset och den grönskande innergården har utemöbler samt cykelställ under tak. I denna förening tillåts både delat ägande samt att nyttja sin bostadsrätt som en trevlig övernattningslägenhet.

OMRÅDE

Området kan mycket väl vara ett av Östermalms bästa med närhet till allt. Bara en liten bit från lägenheten ligger Karlaplan med köpcentret Fältöversten, med stor och välsorterad matbutik, Apotek, Systembolaget och många fina caféer, restauranger och butiker.

Inom kort promenadavstånd ligger även Östermalmstorg med anrika Östermalmshallen samt Nybrokajen med båtar som tar er ut i Stockholms skärgård. För den som gillar fart och fläkt ligger pulserande Stureplan inte långt bort med caféer, restauranger, stort shoppingutbud och nattklubbar. Om man önskar att ta en promenad eller löprunda, passar Gärdet eller Djurgården perfekt för det. Lika nära till dem båda! Mycket goda kommunikationer med T-bana Karlaplan eller Östermalmstorg, samt flertalet busslinjer.

Varmt välkommen på visning!

Storlek:

1 rum

Boarea:

27 kvm

Avgift:

1 476 kr

Slutbud:

2 930 000 kr (108 519 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter