Råsundavägen 90

Råsundavägen 90

Solna Råsunda / Solna kommun
4 950 000 kr
  • 4 rum
  • 101 kvm
Anmäl intresse

Unikt tillfälle, 50+ boende! Spatiös gavelfyra med stor inglasad balkong i Råsunda.

Välkommen till detta mycket trivsamma boende som sällan är till salu där du som är 50 år eller äldre har möjlighet att bli beviljad inträde i bostadsrättesföreningen Juvenalen 4.
Arkitekten till föreningens båda hus Tua Franklin har skapat ljusa lägenheter med stora fönster som låter ljuset flöda in och där de stora balkongerna och uteplatserna som tillhör lägenheterna skapar extra utrymmen där man gärna spenderar mycket tid under den varmare årstiden.

Denna rymliga och mycket ljusa lägenhet om 101 kvm finner ni på andra våningen. Det höga och insynsskyddade läget ger ett behagligt lugn åt bostaden och när man blickar ut över grönskan utanför har man svårt att tro att läget är så centralt. Idag disponeras lägenheten som en 3:a men kan även lätt disponeras om till en 4:a som var ett alternativt tillval då huset byggdes. Sällskapsdelen är rymlig och bjuder plats för både soffa och matgrupp. Härifrån nås den väl tilltagna och inglasade balkongen. Vidare finner ni ett välinrett kök, två stora och insynsskyddade sovrum, stort badrum med dusch och gästtoalett.

Husen är byggda så sent som 2006 och har därmed mycket bra ljudisolering som håller bullret borta från Råsundavägens trafik. Mellan de båda husen ligger en stor insynsskyddad gård som är mycket uppskattad av de boende. Föreningen har även en bokningsbar gästlägenhet som kan utnyttjas för de boendes gäster.
Bostadsrättsföreningen Juvenalen består av två hus som tillsammans inrymmer 41 stycken lägenheter från tvåor om 64 kvm till stora 4:or om 118 kvm. Då detta är ett 50-plus boende är husen och lägenheterna inredda med breda dörrar, högre köksbänkar, förhöjda köksmaskiner och har finns inga trösklar.

På Råsundavägen 90 bor ni med närhet till allt man kan önska. Inte långt bort från bostaden ligger Stråket, Gamla Råsundas mittpunkt med flera trevliga restauranger och matbutiken Ica. På promenadavstånd ligger även Solna Centrum med dess rika utbud av affärer och service.
På nära gångavstånd har man även de grönskande promenadstråken runt den fågelrika Råstasjön. Tar man bussen som går precis utanför dörren når man Hagaparken på endast några minuter. Hagaparken en del av den kungliga nationalstadsparken och är kanske Sveriges främsta exempel på en "engelsk park". Parken erbjuder en helt underbar miljö med stora gräsytor blandat med mysiga skogspartier med promenadstigar och stråk och efter en uppfriskande promenad kan man välförtjänt avnjuta en fika på något av de mysiga caféerna som finns.
Längre ner på Råsundavägen i Gamla Filmsatden finns även Råsundas egna SF-biograf. Gamla Filmstaden är den plats där många av våra stora svenska filmer har skapats. Här verkade regissörer som Victor Sjöström, Mauritz Stiller och Ingmar Bergman och hit kom skådespelare som Greta Garbo, Nils Poppe, Sickan Carlsson och Ingrid Bergman.
Råsunda och hela Solna stad är en kommun som erbjuder en mycket omfattande kulturhistoria, förutom filmhistoria så äger Solna stad en omfattande konstsamling, varav många verk finns att beskåda i öppen gatumiljö, i parker och vid skolor.
I närheten av bostaden erbjuds utmärkta kommunikationer. Precis utanför dörren går buss 515 som tar en till Odenplan på ca 10 minuter och mot andra hållet till Sundbyberg station med pendeltåg, tunnelbana och flera bussförbindelser. Längs Råsundavägen trafikerar även bussar som tar en till bl.a. Danderyd, Brommaplan, Ulriksdal och Bergshamra. Solna Station ligger längre upp på Råsundavägen och nås med buss 515 på endast några minuter samt närhet till både Näckrosens och Solna Centrums tunnelbana.


Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

101 kvm

Avgift:

5 260 kr

Pris:

(49 010 kr/kvm) 4 950 000 kr

Aktuellt bud:

4 950 000 kr (49 010 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Råsundavägen 90, Solna Råsunda.

HitCounter