Erik Sandbergs Gata 8

Erik Sandbergs Gata 8

Solna Gamla Råsunda / Solna kommun
2 650 000 kr
  • 2 rum
  • 42.5 kvm
Anmäl intresse

Attraktiv gaveltvåa med optimalt läge nära service & kommunikationer i hjärtat av Råsunda

I backen upp på Erik Sandbergs gata ligger denna trevliga tvåa med högt läge och trevlig vy över Råsundas idylliska gator. Här bor du högt och fritt utan insyn från intilliggande hus. Vardagsrummet är rymligt att både rymma ett mindre matbord och en soffa. Härifrån tar man sig ut på balkongen i bästa sydvästläge med sol under hela dagen och en bit in på kvällen. Utanför huset skapar ett uppvuxet träd ett perfekt skydd mot insyn. Vardagsrummet omfamnas av vita väggar och en fondvägg är i trendig mörkgrön nyans bryter av och ger rummet karaktär. Fint golv möter upp i hallen och återfinns i sovrummet och köket. Sovrummet är inrett i en rofylld grå ton och som pricken över i:et är garderoberna som går i samma kulör. Köket bjuder på gott om förvaring tack vare fina skåp i original som går hela vägen upp till tak. Ett praktiskt arbetskök med möjlighet att ha matplats intill fönstret. Här finns gasspis, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. I anslutning till hallen ligger inbyggda garderober för förvaring av ytterkläder och prylar. Ifrån hallen nås det helkaklade badrummet inrett i diskreta färgval med handfat med tillhörande kommod, handdukstork, spegelskåp och dusch.

FÖRENINGEN
Välskött förening med övernattningsrum med två bäddar i föreningslokalen på vindsplanet. Förutom detta finns egen bastuavdelning, gemensam tvättstuga och cykelförråd i källaren. Föreningen har 6 garageplatser.
Många större renoveringar är gjorda däribland stambyte i både kök/badrum 2003-2004 och dränering av husgrunden mellan 2016-2017. 2018 renovering av hiss.
I avgiften ingår bredband och kabel-TV.


OMRÅDET
Kvarteret är lugnt och grönt men två småparker precis intill huset. Samtidigt bjuder denna del av Gamla Råsunda på ett brett utbud av service och flera restauranger såsom Supreme Burger, Texas Longhorn och Café Mezzo. Utmed Råsundavägen ligger både Konsum och en ICA- butik för matinköpen. En kort promenad bort når ni Råstasjön som möter upp Lötsjön med fina motionsspår. I Ursviks stora motionsområde på andra sidan E18 finns med elljusspår som bjuder på större träningsutmaningar och skidåkning i elljusspår under vintertid. På vägen ner mot sjöarna kan ni titta förbi Råsundas bästa bageri Du Bon Pain som tilldelats en stjärna i White guide. Uppe i Filmstaden som ligger en kort promenad bort kan ni på filmhistorisk mark se de senaste filmerna på Råsundas egna SF-biograf. Filmstaden kallades tidigare "Sveriges Hollywood" och här har många filmer spelats in i regi av Ingrid Bergman. I området ligger flera restauranger i olika prisklasser. Längsmed Råsundavägen finns flera butiker och annan service såsom kemtvätt, frisör, florist och trevliga inredningsbutiker. På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker och flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. SATS senaste träningsanläggning ligger i gallerian och två stora matbutiker ICA Kvantum och Hemköp. Vid Tuletoget en kort promenad från bostaden finns ytterligare ett SATS gym och för yogisar så ligger den personliga yogastudion Little Peace yoga en tvärgata bort på Förrådsgatan.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är utmärkta, T-banans blå linje stannar en bit bort på Råsundavägen ca 5 min promenad. T-banan tar er till Solna C eller T-centralen på ca 10 minuter. Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanan avgår bussarna, till exempel buss 515 som går upp till Solna station där ni kan ta pendeln vidare eller Tvärbanan och bussens slutstation är Odenplan. Tvärbanan innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen eller Bromma Blocks. Andra busslinjer utmed Råsundavägen är 509, 505, 70 och 176/177. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min eller pendeltåget. Till Karolinska och Vasastan cyklar ni på 15 min.

Elin Johansson - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

42.5 kvm

Avgift:

2 310 kr

Pris:

(62 353 kr/kvm) 2 650 000 kr

Aktuellt bud:

2 725 000 kr (64 118 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Elin Johansson

Elin Johansson

0708-99 79 75


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Erik Sandbergs Gata 8, Solna Gamla Råsunda.

HitCounter