Fridensborgsvägen 115 HÖGST UPP

Fridensborgsvägen 115 HÖGST UPP

Solna Järvastaden / Solna kommun
4 795 000 kr
  • 3 rum
  • 76 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad bostad om 76 kvm högst upp i huset med takterrass och balkong!

Unikt tillfälle att förvärva denna mycket trevliga trerummare om 76 kvm högst upp i huset med en takterrass om hela 32 kvm samt en balkong om 13 kvm. Nu har ni möjlighet att bli första ägaren som får äran att flytta in i denna fantastiska bostad med en svårslagen planlösning! Bostaden präglas av härligt ljusflöde från två väderstreck en terrass utöver det vanliga. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, två bra sovrum med varsin klädkammare precis utanför sovrumsdörren, rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Modernt kök från Marbodal med komplett maskinell utrustning samt en praktisk bardisk som skärmar av snyggt mot vardagsrummet. Köket ger plats för matbord invid fönsterpartier i två väderstreck, från köket når ni bostadens mycket stora terrass som ger många inredningsalternativ för utemöblerna och grillen. Lättmöblerat och luftigt vardagsrum med utgång till bostadens balkong om 13 kvm med söderläge. Inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Vad mer kan man önska sig!? Överlag en mycket trevlig och unik bostad som få förunnas. Till lägenheten hör ett förråd.

Tillträdet är planerad Januari-Februari 2019.

För detaljerade inredningsval se bifogad Inredningslista under Dokument

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns idag två bra matbutiker, en servicebutik, flertalet trevliga restauranger och gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana.

Järvastaden är området som satsar på barnfamiljer, det finns redan idag både kommunala och privata alternativ för såväl barnomsorg som utbildning i Järvastaden. 2017 öppnades den nya efterlängtade skolan Raoul Wallenbergskolan Järvastaden, förskola och grundskola för årskurserna F-6. I Nya Ulriksdal finner ni även Ulriksdalsskolan med plats för 900 elever för årskurserna F-9. Skolan är miljöcertifierad och drivs i kommunal regi. I anslutning till skolan har Ulriksdalshallen byggts -en sporthall som används både i skola och föreningslivet.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden med nya nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Ulriksdals Pendeltågsstation ligger ca. 7 minuters promenad från lägenheten och tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen som tar en till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra, Universitetet och Hallonbergen där ni kan byta till röd resp blå tunnelbanelinje. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. För den bilburne kommer man enkelt till E18, E4 och E20.

*** OBS!! LÄGENHETEN SÄLJS PÅ RITNING *** MÖJLIGHET TILL VISNING FINNS TYVÄRR INTE!

Farzad Nourozian - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

76 kvm

Avgift:

4 041 kr

Pris:

(63 092 kr/kvm) 4 795 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Farzad Nourozian

Farzad Nourozian

0708-99 79 20


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Fridensborgsvägen 115 HÖGST UPP, Solna Järvastaden.

HitCounter