Hamngatan 31B

Hamngatan 31B

Bällsta Bro / Sundbyberg / Sundbyberg kommun
3 450 000 kr
  • 2 rum
  • 64.5 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad tvåa med stor uteplats i sydäst! Sjöutsikt!

Med ett av Sundbybergs absoluta topplägen, intill Bällstaåns glimmande vatten och trivsamma båtliv, erbjuds nu denna bostad utöver det vanliga. Kombinationen av city (med endast 8 minuters pendelavstånd till Stockholms innerstad) och skärgårdskänslan ger ett optimalt boende att trivas i. Den grönskande gården, båtbryggorna och de stilrent vita fasaderna inger en idyllisk och inbjudande känsla. Husen är moderna i stilrent snitt med samtliga bekvämligheter och praktiska lösningar man kan önska sig.

Bostaden har en stor uteplats med njutbar utsikt över Bällstaån. Lägenheten sträcker sig över gaveln med många fönster i hela tre väderstreck. Flertalet fönster bidrar dessutom till ett härligt ljusinsläpp. De sociala ytorna med vardagsrum, kök och utgång till uteplats ligger i anslutning till varandra och ger en luftig och generös yta att umgås med familj och vänner. Stort lyxigt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt rymligt sovrum. Från vardagsrummet nås en stor terass/uteplats med utsikt mot vattnet, här kan solen avnjutas hela dagen till sen kväll!

Här bor du i en stabil förening med bekvämligheter som hiss hela vägen ner till garaget och förråd i källaren.

Förutom pendeltåg erbjuder Sundbyberg dessutom tunnelbana, tvärbana och bussar. Härifrån kan man t.o.m. gå till Bromma flygplats. Gångavstånd har man även till Bromma Blocks ett av Sveriges modernaste köpcentrum eller varför inte ta en promenad längs vattnet förbi Pampas Marina i Solna och vidare till Vasastan eller Kungsholmen. Bara någon minut bort har man nya Signalfabriken med butiker och restauranger. Sundbyberg är en stad i staden med allt inom räckhåll!

Välkommen!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

64.5 kvm

Avgift:

3 175 kr

Pris:

(53 488 kr/kvm) 3 450 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hamngatan 31B, Bällsta Bro / Sundbyberg.

HitCounter