Filmgatan 10

Solna Råsunda / Solna kommun
Kommande bostad
  • 3 rum
  • 65 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad 3:a om __kvm med öppen spis och solig balkong i populära Råsunda.

Välkomna till denna mycket sällsynta och charmiga trea med öppen spis och balkong mitt i Råsundas härliga villaområde. Bostaden är belägen i ett lugnt läge på populära Filmgatan omgiven av vackra och trevliga villor. Känslan av att bo i ett trevligt och harmoniskt villaområde men ändå ett stenkast ifrån Råsundavägens puls är oslagbar och få förunnat! Bostadens __ kvm är optimalt fördelade med ett rymligt och ljust vardagsrum som erbjuder härliga höstkvällar framför den öppna spisen i ett insynsskyddat läge. Vardagsrummet präglas av en fantastisk rymd tack vare bostadens generösa takhöjd samt ett trevligt ljusflöde från fönsterpartier i tre väderstreck. Här har ni gott om plats för den stora soffgruppen framför mediabänken samt övrig trivselmöbel om så önskas. Från vardagsrummet når ni bostadens mysiga balkong med ett ostört läge som bjuder på många härliga soltimmar i en grönskande och lummig miljö. Köket har en delvis öppen planlösning mot vardagsrummet och går i vitt med tidlösa och stilrena materialval, stort fönsterparti ovan diskbänk som skänker köket ett härligt ljus och plats för matbord. Kökets maskinella utrustning består utav integrerad diskmaskin, integrerad kyl/frys, inbyggd ugn i rostfritt med spishäll ovan samt köksfläkt. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin, handdukstork samt vädringsfönster. Två rymliga och rogivande sovrum med goda förvaringsmöjligheter och en inbjudande hall med inbyggda garderober med spegelskjutdörrar och snyggt klinkergolv. Kort och gott en fantastisk bostad som bara måste upplevas på plats och som sällan kommer ut till försäljning.
Till lägenheten hör ett förråd.

Här bor ni i en välskött bostadsrättsförening med låga lån och många stora renoveringar gjorda senaste åren. Föreningen har en stor trädgård med en grillplats som kan nyttjas av medlemmarna, i trädgården finns det även några pallkragar där finns möjlighet att odla lite grönsaker om man så önskar. I källaren finns förutom lägenhetsförråd föreningens tvättstuga med gott om lediga tider samt cykel/barnvagnsförråd.

I kvarteren runt bostaden finns det gott om välsorterade matbutiker, caféer, restauranger, bagerier och andra trevliga småbutiker. Området har också sin egen SF-biograf i anrika Filmstaden, där även den välkända restaurangen Regissörsvillan är belägen. Här bor ni med närhet till förskolor och skolor från förskoleklass till gymnasium. I närområdet finns även flera gym, däribland Puls & Träning, Sats och Balance. Veckohandla kan man göra på t.ex. ICA Maxi som ligger ca. 5 minuter bort med bil men också nås smidigt med tvärbanan. Till Solna Centrum med affärer, apotek och annan service promenerar man på 10 min och Mall of Scandinavia ligger bara några minuter bort. Alldeles i närheten ligger grönområdet runt Råstasjön, som är mycket omtyckt för såväl promenader som löprundor. Vintertid brukar sjön plogas för skridskoåkning. Vid närbelägna Lötsjön finns även ett mysigt och välbesökt café, Gröna Stugan. Områdets närhet till natur och grönska är populärt hos de boende, Hagaparken med Brunnsviken med flera motionsslingor samt tennisbanor och mysiga caféer finns också på bekvämt avstånd. Ursviks motionsområde erbjuder ytterligare motionsslingor och vintertid prepareras populära längdskidspår.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På några minuters promenadavstånd når man Arenastaden där nationalarenan Friends Arena är belägen. Här ligger även Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia som med sin arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga är ett fullvärdigt alternativ inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter.

Läget vid Råsundavägen innebär utmärkta kommunikationer! Nere på gatan passerar ett flertal busslinjer, bl.a. mot Solna centrum och 515 som går mellan Odenplan och Sundbyberg. Busstorget vid Solna Centrum erbjuder ytterligare busslinjer. Från bostaden når ni Solna Centrums t-banestation samt Näckrosens t-banestation på endast 5-10 minuters promenadavstånd. Pendeltågsstationen ligger ca. 10 minuter från bostaden (Solna Station). Vid Solna Station finns även tvärbanan mot Alvik. För den bilburne kommer man enkelt på E18, E4 och E20.

Sammantaget en unik bostad som måste upplevas på plats!

Farzad Nourozian - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

65 kvm

Avgift:

2 930 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Farzad Nourozian

Farzad Nourozian

0708-99 79 20


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Filmgatan 10, Solna Råsunda.

HitCounter