Fridensborgsvägen 25, 2tr

Solna kommun
4 600 000 kr
  • 3 rum
  • 100 kvm

Välplanerad bostad om 100 kvm med två badrum samt två balkonger!

Välkomna till en av Järvastadens absolut finaste bostäder! En välplanerad gavel 3:a (ursprunglig 4:a) om hela 100 kvm som bjuder på en fantastisk rymd och ett ljusflöde utöver det vanliga från flertalet stora fönsterpartier i två väderstreck. Genomgående stilrena och moderna materialval, två badrum, två balkonger, stort och socialt planerat kök med en mycket fin och praktisk köksö som skärmar av snyggt mot middagsbordet, rymligt och luftigt vardagsrum med matplats mot köket. Redan när man kliver in i den välkomnande hallen med goda förvaringsmöjligheter upplever man bostadens härliga ljusflöde samt rymd som direkt ger känslan av att, här vill man bo! Från hallen med en rymlig klädkammare når ni bostadens ena moderna badrum med behaglig golvvärme, dusch och tidlösa färger samt materialval. Ett vardagsrum med fantastisk rymd som ger plats för stor soffgrupp framför mediabänken samt gott om plats för övriga trivselmöbler, öppen och social planlösning mot köket samt utgång till bostadens större balkong i syd/väst som erbjuder många härliga soltimmar och vetter mot föreningens grönskande gård samt bjuder på trevlig utsikt mot skogsdunge. Balkongen ger plats för grillen, loungegrupp och utebord om så önskas för trevliga grillkvällar. Stort och stilsäkert kök med köksö och komplett maskinell utrustning i rostfritt samt integrerad diskmaskin. Från köket når ni bostadens andra balkong med förmiddagssol i öster som ger plats för café-set och grill även här. Två rogivande och luftiga sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Mellan sovrummen finner ni bostadens andra badrum med badkar, tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. Även här har ni behaglig golvvärme samt tidlösa och moderna materialval. Överlag är detta en otroligt trevlig bostad som präglas av härliga ytor och ett rikligt ljusflöde! Här är det bara att flytta in och njuta av en mycket trevlig lägenhet med ett bra och insynsskyddat läge. Missa inte möjligheten att förvärva denna trevliga bostad som är få förunnat.

Här bor ni i en välskött förening där bredband och digital-Tv ingår i avgiften.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns idag två bra matbutiker, en servicebutik, flertalet trevliga restauranger och gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana.

Järvastaden är området som satsar på barnfamiljer, det finns redan idag både kommunala och privata alternativ för såväl barnomsorg som utbildning i Järvastaden. 2017 öppnades den nya efterlängtade skolan Raoul Wallenbergskolan Järvastaden, förskola och grundskola för årskurserna F-6. I Nya Ulriksdal finner ni även Ulriksdalsskolan med plats för 900 elever för årskurserna F-9. Skolan är miljöcertifierad och drivs i kommunal regi. I anslutning till skolan har Ulriksdalshallen byggts -en sporthall som används både i skola och föreningslivet.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På promenadavstånd når man Arenastaden med nya nationalarenan Friends Arena och Mall of Scandinavia ligger. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Ulriksdals Pendeltågsstation ligger ca. 7 minuters promenad från lägenheten och tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen som tar en till bl.a. Solna Centrum, Bergshamra, Universitetet och Hallonbergen där ni kan byta till röd resp blå tunnelbanelinje. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. För den bilburne kommer man enkelt till E18, E4 och E20

Farzad Nourozian - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

100 kvm

Avgift:

4 574 kr

Slutbud:

4 600 000 kr (46 000 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Farzad Nourozian

Farzad Nourozian

0708-99 79 20


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter