Marieviksgatan 43, vån 7 av 7

Liljeholmskajen / Stockholm kommun
3 720 000 kr
  • 2 rum
  • 54 kvm

Stor solig balkong - Högst upp i huset - Nära restauranger, bad och kommunikationer!

På ett eftertraktat läge endast ca 200 m från vattnet i Liljeholmskajen finner ni denna trivsamma och väldisponerade tvåa högst upp i huset som erbjuder en stor balkong med eftermiddags- och kvällssol i en bra förening! Här bjuds man på ett härligt ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier, ett välutrustat kök med stilrena materialval i en öppen planlösning mot vardagsrummet som rymmer såväl soffgrupp som matplats för upp till ca 6 personer, ett rymligt sovrum samt ett stort badrum med behaglig golvvärme, tvättdel och en duschhörna. Lägenheten erbjuder även gott om förvaring tack vare garderobslösningar i hall, klädkammare samt rymligt förråd i källaren. På Marieviksgatan bor man ett stenkast från trevliga Sjövikstorget som erbjuder flertalet restauranger med soldränkta uteserveringar sommartid, badbrygga och kommunikationer.

Liljeholmskajen har under åren genomgått en stor omvandling och här finns möjligheten att bo i ett område som har allt. Kommunikationerna är goda med tvärbana, tunnelbana, pendeltåg och bussar på nära avstånd samt en stor närhet till Södermalms puls genom en promenad på ca 10 minuter. Inom promenadavstånd från lägenheten finns även en bra matbutik, SATS samt trevliga restauranger såsom Primo Ciao Ciao, Bankomat, Indian Garden, Rhino och pizzeria, thai samt sushi. I området finns även flertalet förskolor och skolor så som Årstadalsskolan bara några hundra meter bort, vårdcentral och bank.

Genom en kortare promenad om ca 4-5 minuter når man även Liljeholmstorget. Sedan 2009 finns Liljeholmstorgets prisbelönta galleria vilken erbjuder flera mataffärer så som fantastiska ICA Kvantum i bottenplan med ett stort utbud och ca 90 butiker inom mode och inredning samt en mängd övrig service såsom skomakare, kemtvätt och apotek. Från och med våren 2014 har även Flygbussarna börjat gå till Arlanda från Liljeholmen. I Liljeholmen finns även tunnelbanans röda linje.

Varmt välkomna på visning!

Jessica Alvå - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

54 kvm

Avgift:

3 067 kr

Slutbud:

3 720 000 kr (68 889 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter