Redargatan 3, 2tr

Hammarby Sjöstad / Stockholm kommun
  • 2 rum
  • 45.5 kvm

Modern tvåa med balkong mot lugn innergård

Välkommen till denna modernt planerade tvåa i Hammarby Sjöstad. Bostaden karaktäriseras av en oslagbar luftig känsla som förstärks genom de generöst tilltagna fönsterpartierna. Ljusinsläppet tillsammans med de ljusa materialvalen skapar en fräsch och hemtrevlig känsla i hela bostaden. Praktiskt och fullutrustat kök som erbjuder goda arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter bakom de vita stilrena köksluckorna.

Den öppna planlösningen ger en härlig rymd mellan kök och vardagsrum. Det är lätt att möblera rummet både med soffa och annat möblemang. Från vardagsrummet når du den rymliga balkongen som vetter mot den lugna innergården.

Sovrummet är stort med en egen ingång till en walk in-closet som ger utmärkt förvaring. Dessutom finner du ett modernt och stilrent badrum med färger som faller många i smaken.

Här bor du med ett fantastiskt läge där du kan njuta av prisbelönta promenadstråk utmed kajen och Hammarby Kanal. Samtidigt är det mindre än 10 minuters promenad till Södermalm med sitt breda utbud och sin storstadspuls. Promenadstråken sträcker sig även utmed Sickla Kanal och bortåt Hammarbybacken och Sickla Sjö.

Kommunikationerna är utmärkta. Genom området går tvärbanan som sträcker sig från Sickla udde till Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen. Hösten 2017 byggs tvärbanan ihop med Saltsjöbanan. Som ett alternativ finns buss 74 som går genom området från Sickla Köpkvarter till Mariatorget och buss 71 som trafikerar mellan Sickla udde och Slussen. Nattetid trafikerar buss 96 området. På behagligt promenadavstånd ligger den lokala färjan M/S Lotten som kör mellan Barnängsbryggan på Södermalm, Lumabryggan i Hammarby Sjöstad och Henriksdalshamnen. Färjan M/S Emelie trafikerar även den mellan Barnängsbryggan, Luma och Henriksdalshamnen, men fortsätter sedan vidare till Nybroplan via Masthamnen och Djurgården. Inom ett par år kommer även tunnelbanenätet att byggas ut och Sjöstan får enligt plan även tunnelbanetrafik.

Servicen är mycket god och på promenadavstånd finns både Ica, Coop och Lidl samt kaféer, småbutiker, vårdcentral, systembolag och apotek. I området finns flera förskolor och grundskolor, exempelvis Vittra Lumapark och Sjöresan, Fryshuset och Sjöstadsskolan. I och omkring Hammarby Sjöstad finns dessutom flera gymnasieskolor med olika inriktningar. Här finns ett brett utbud av restauranger, för att nämna några finns här Texas Long Horn för den hungrige, sushirestaurangen Tezukuri eller populära Fandado för finsmakaren eller varför inte gå till Hemma hos Kaj för ett festligt restaurangbesök vid kajen.

För evenemangs- och idrottsintresserade finns Globen, Hovet och Tele2 Arena inom behagligt avstånd. Vintertid kan man åka skidor i närbelägna Hammarbybacken, med ett populärt utegym beläget vid foten, och som även sommartid ger en magnifik utsikt över hela Stockholm. På bekvämt avstånd ligger även Nackareservatet där du kan njuta av vackra omgivningar och natur året om. I reservatet finns även Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountaintbikebanor.

Ehsan Sedagati - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

Storlek:

2 rum

Boarea:

45.5 kvm

Avgift:

2 740 kr

Budgivning pågår

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ehsan Sedagati

Ehsan Sedagati

08-400 213 41 · 0709-99 79 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter