Vendelgränd 9

Vendelgränd 9

Ormbacka Skälby / Järfälla kommun
4 650 000 kr
  • 6 rum
  • 137 kvm
Anmäl intresse

Stor takterrass om 43 kvm - Uteplats om 21 kvm - Stilrena tillval

Arkitektritad, modernt och välplanerat parhus som erbjuder boyta om 137 kvm en takterrass om 43 kvm samt en uteplats om 21 kvm. Exklusiva tillval som infrästa högtalare i tak. Hög standard med stilrena materialval är detta ett boende ni inte vill missa. Nu har ni chansen att bo i denna unika bostad i ett mycket trevligt och barnvänligt område med trevliga grannar!

Bostaden som har gott om ljusinsläpp öppnas upp med härliga uteplatser i två väderstreck. Den soliga takterrassen skapar en privat sfär med utsikt över området och har gott om plats för både avkoppling och härliga middagar. Den totala boarean om ca 137 kvm är fördelat på två plan och takterrassen når man via trappan från övre plan. Här har ni en privat parkering precis utanför dörren och funktionsväggar med plats för barnvagn, cyklar och annan förvaring under tak. Mitt i kvarteret finns ett härligt grönområde med en fin lekplats för barn i olika åldrar.

I familjevänliga Ormbacka har ni gångavstånd till förskola, skola, golfbana och Veddesta handelsområde med matbutiker och annan service. Det finns goda kommunikationer och buss tar er snabbt till Jakobsberg eller Barkarby där anslutning till pendeltåg finns. Med pendeltåget från Barkarby tar det endast 15 minuter in till Stockholms central.

Suleman Saleemi - Mäklare Järfälla

Storlek:

6 rum

Boarea:

137 kvm

Avgift:

4 635 kr

Visning:

Måndag 24/9Söndag 23/9 Kl. 12:00-12:45

Pris:

(33 942 kr/kvm) 4 650 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Vendelgränd 9, Ormbacka Skälby.

HitCounter