Loftvägen 10, 2 tr

Skogås / Huddinge kommun
1 710 000 kr
  • 2 rum
  • 65.8 kvm

Stilren lägenhet med öppen planlösning i trevligt område!

Välkommen till denna charmiga och stilrena bostad om 2 rum och kök med insynsskyddat läge i trevligt område! Här finner vi en välplanerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger möjlighet för mingel samt sociala tillställningar. Vackert nylagt golv genomgående i hall, kök samt vardagsrum. I vardagsrummet finner vi stora fönsterpartier mot den lummiga baksida vilket ger både rymd och ett härligt ljusinsläpp! Modernt kök med snygg bänkskiva i trä, kakel i grått samt stilrena köksluckor i svart. Stort sovrum med vitmålade väggar och tak med en snygg ljusgrå fondvägg. Här finns gott om plats för både stor dubbelsäng och garderober samt utgång till balkong mot härlig natur. Vi finner även i denna kvadratsmarta bostad en mindre Walk-in closet med nylagt golv och fondvägg. Badrum renoverat från 2002 i stilrena materialval med värmeslingor, badkar, tvättställ, kommod, tvättmaskin, wc samt vädringsfönster. Rymlig hall med vitmålade väggar samt goda avhängningsmöjligheter.


Detta är ett barnvänligt och lugnt bostadsrättsområde med flera lekplatser och promenadstråk.
Loftvägen ligger naturnära men med bra kommunikationer med både pendeltåg samt buss. Med en promenadavstånd på ca 10 min når vi Skogås eller Trångsund centrum, båda med enskilda pendeltåg stationer som tar er mot Stockholm och Västerhaninge/Nynäshamn, restiden till T- centralen tar ca 20 minuter. Bussar från Skogås som tar dig till Farsta, Haninge och Huddinge.
Det finns flertalet förskolor samt grundskolor i Skogås samt den populära gymnasieskolan Östra Gymnasiet.
I närheten finner vi även flera fina badplatser i både Skogås och Trångsund runt Drevviken. Det finns även en fritidsgård som erbjuder ett stort utbud av aktiviteter för alla åldrar. Bland annat badminton, squash och andra racketsporter i rackethallen. Det finns även utbud av aktiviteter som basket, dans, fotboll på Nytorps Mosse som har en fin konstgräsplan samt en simhall.

Alexandra Mokos - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

2 rum

Boarea:

65.8 kvm

Avgift:

3 166 kr

Slutbud:

1 710 000 kr (25 988 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Alexandra Mokos

Alexandra Mokos

0736-64 02 05


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter