Hagalundsgatan 7

Kanada / Degerfors kommun
1 000 000 kr
  • 6 rum
  • 121 + 15 kvm

Välskött familjevilla i populära Kanada - Degerfors

Varmt välkommen till Hagalundsgatan 7 och en välskött familjevilla i 1 ½ plan med 6 rum och kök, varav 4 sovrum. Huset har installerad luftvärmepump samt braskamin. Från vardagsrummet når man ett inglasat uterum som förlänger både vår och sommar. I garaget, med elport, får du plats med en bil och du har även gott om plats för mycket annat.

Från hallen når du husets första sovrum. Hallen tar dig också vidare till husets andra sovrum (som idag används som tv-rum), till bostadens vardagsrum, kök, tvättstuga samt badrum. Trevliga sovrum som med fördel kan användas som sovrum eller kontor. Vardagsrummet är öppet och får en extra mysfaktor med braskaminen som värmer gott. Från vardagsrummet kan man även ta sig ut till altanen/uterummet. Vidare når man det fina köket som renoverades för fyra år sedan och erbjuder en naturlig matplats där familjen får plats. Övervåningen erbjuder ett mindre sovrum (som idag används som hobbyrum) samt ett större sovrum med utgång till en härlig balkong. På övre plan finns också en hall som med fördel kan användas som tv-rum, samt en klädkammare och toalett.

Tomten erbjuder en plaskdamm på framsidan, en trädgård med flera olika bär- och fruktträd. Det finns dessutom ett förråd med plats för trädgårdsredskap samt ett snedskjul för att hålla veden torr.

Ett mycket praktiskt och familjevänligt hus på en lugn gata i populära Kanada. Ett centralt beläget område med närhet till det mesta. Inom gångavstånd nås service, mataffär, skola, fritids samt busskommunikation och tågstation. Här har du nära till naturen och trevliga promenader längs med Letälven.

Lina Wreje-Larsson - Mäklare Degerfors

Storlek:

6 rum

Boarea:

121 kvm

Biarea:

15 kvm

Tomtarea:

633 kvm

Slutbud:

1 000 000 kr (8 264 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 7 353 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lina Wreje-Larsson

Lina Wreje-Larsson

0586-307 07 · 0761-80 24 04


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter