Musikalvägen 18

Skogås / Huddinge kommun
2 700 000 kr
  • 3 rum
  • 85 kvm

Friköpt radhus i ett mycket trevligt område!

ACCEPTERAT PRIS - FÖRST TILL KVARN!

Äntligen är en utav dessa friköpta radhus 3:or på Musikalvägen ute till försäljning. En ypperlig bostad för de lyckligt lottade som väntar tillökning eller de som helt enkelt vill uppfylla radhusdrömmen och bosätta sig i ett utav Skogås mest populära områden. Dessa 85 kvadrat är synnerligen väldisponerade och som grädde på moset så bjuds det även på en härlig altan på baksidan - på den tar man väl vara på soltimmar som denna sommar har bjudit på! På framsidan av bostaden ligger ett rymligt förråd och direkt utanför ingången så ligger en trevlig lekpark för de yngre.

UNDERVÅNING:
Väl inne i bostaden så är det första du möts utav det rymliga köket med gott om plats för matbord och sociala ytor. Golvet är lagt 2004, köket är renoverat 2007 och kyl och frys är från 2003. I anslutingen mellan kök och vardagsrum så ligger det första badrummet. Det är utrustat med toalett, duschutrymme och handfat. Vad gäller vardagsrummet så är det beläget i anslutning till altanen på baksidan. Det är både rymligt och stilrent. Endast fantasin sätter gränser för hur ni skulle vilja disponera det. I övrigt så är hallen, trappan, taket och övervåningen nymålat vilket gör att hela bostaden genomsyras av en ljus och stilren känsla.

ÖVERVÅNING:
Vad gäller övervåningen så är den disponerad med ytterligare ett badrum vilket ofta är mycket uppskattat. Detta är fullt utrustat med dusch, toalett, tvättmaskin och handfat. Detta används i dagsläget primärt som tvättstuga. I övrigt så finner ni två sovrum med goda förvaringsmöjligheter och bra ljusinsläpp!

Några generella men stora fördelar med bostaden är att det skall installeras fiberanslutning för tv och internet (kostnaden tillfaller köparen) samt att det finns gott om pantbrev vilket minskar utgifterna vid ett bostadsbyte.

OMRÅDE:
Området är som sagt mycket lugnt och ett utav de mest populära områdena i Skogås. En kortare promenad tar er till en trevlig badplats i drevviken, mysiga promenadspår och Skogås Centrum. I centrum finner ni till exempelvis en matbutik, gym och andra bekvämligheter. Kommunikationerna är väldigt bra de också, man tar sig in till Stockholm City med pendeltåg på ca 20 minuter och bussar går mot Farsta Centrum, Länna, Haninge och Vega med jämna mellanrum.

Skolor, gymnasium och förskolor finns det också gott om med promenadavstånd från bostaden. Mörtviksskolan, Östra gymnasiet och Edboskolan är till exemepelvis mycket bra exemepel på detta.

Om ni har några som helst frågor, funderingar eller vill komma på visning så går det jättebra att kontakta mig!

Daniel Sporrong Najjar - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

3 rum

Boarea:

85 kvm

Tomtarea:

108 kvm

Slutbud:

2 700 000 kr (31 765 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Daniel Sporrong Najjar

Daniel Sporrong Najjar

0708-99 04 56


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Christian Najjar

Christian Najjar

08-746 07 00 · 0707-36 02 00


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter