Dalarövägen 23, 3 tr

Dalarövägen 23, 3 tr

Trångsund / Huddinge kommun
2 200 000 kr
  • 2 rum
  • 42 kvm
Anmäl intresse

Optimal tvåa i en populär förening - ACCEPTERAT PRIS!

*** ACCEPTERAT PRIS - Eventuellt först till kvarn! ***

Varmt välkommen till denna stilrena tvåa i den HSB förvaltade Brf Fållan, belägen på en av Trångsunds populäraste adresser.

Stilrent är namnet och det genomsyrar hela lägenheten. Det första du möts utav när du kliver in är hallen med mörkt klinkergolv och vitmålade väggar. De vita väggarna fortsätter igenom hela lägenheten tillsammans med en väldigt läcker parkett. En tidlös klassiker!

Det som ligger i närmast anslutning till hallen är det helkaklade badrummet. Den stora spegeln tillsammans med materialvalen bidrar till en väldigt modern känsla och det är ingen brist på utrustning. Du finner ett rymligt duschutrymme, toalett, badrumsskåp, handfat och tvättmaskin.

Efter detta så möts ni av det öppna sällskapsrummet och köket. De stilrena materialvalen fortsätter och köket bjuder på goda arbetsytor och all nödvändig utrustning. Den goda förvaringen i köksskåpen kombineras med en ugn, spis, fläkt, kyl, frys och mikrovågsugn.

Sist men inte minst så finner ni ett mycket rymligt sovrum med god förvaring och en fantastisk balkong mot den lugna innergården!

Det finns även tillgång till ett källarförråd.

OMRÅDE: Läget på bostaden är guld värt. Den ligger ett stenkast från centrum med matbutik och andra servicemöjligheter. Kommunikationerna från centrum tar dig med buss till Länna, Haninge, Farsta och Huddinge. Pendeltåget går med jämna mellanrum in till city på cirka 20 minuter och även till Nynäshamn. På nätterna stannar nattbussen nere vid pendeltåget och den går ifrån Vasagatan inne i stan.
Närheten till allt är en stor bidragande faktor till att Dalarövägen är så pass populär adress som det är.
Utöver utmärkta kommunikationer och servicemöjligheter så finner man till exempelvis Stortorpshallen och Mossen inom kort avstånd för den idrottsintresserade. Om man vill plaska i Drevviken under de varma sommardagarna som denna sommar har bjudit på så rekommenderas Sjöängsbadet starkt. Det ligger inom ett behagligt avstånd i Trångsund.

Daniel Sporrong Najjar - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

2 rum

Boarea:

42 kvm

Avgift:

2 747 kr

Visning:

Måndag 22/7 Kl. 18:00-18:30Måndag 29/7 Kl. 18:30-19:00

Pris:

(52 381 kr/kvm) 2 200 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Daniel Sporrong Najjar

Daniel Sporrong Najjar

0708-99 04 56


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Dalarövägen 23, 3 tr, Trångsund.

HitCounter