Ursviksvägen 113

Sundbyberg / Lilla Ursvik / Sundbyberg kommun
2 320 000 kr
  • 2 Rum
  • 56 kvm

Nyrenoverad med radhuskänsla!

ACCEPTERAT PRIS! Här är det bara att flytta in! Välkommen till denna unika nyrenoverad 2:a med radhuskänsla i lummiga Ursvik!

Denna härliga lägenhet finner ni i det grönskande Ursvik. Lägenheten är genomgående helt nyrenoverad och är i absolut toppklass! Belägen i ett lugnt och naturnära område finner ni denna pärla med en härlig uteplats som skapar en radhuskänsla!

Då lägenheten har en egen ingång så finns det en uteplats att möblera och njuta av solen på. Genomgående i lägenheten är det vitmålade väggar samt ljust golv. Badrummet är helkaklat i mycket smakfull färg med vita väggar och golv i en mörk nyans. I hela lägenheten pryds innertaket av spotlights.

Från lägenheten är det nära till naturområden och grönskande skogar. För motionären finns de populära Ursviksspåren endast runt knuten. Goda kommunikationer finns både med buss utanför lägenheten samt tunnnelbana från Hallonbergens C där även mataffär samt annan service finns. Via den närliggande påfarten till E18 kan man smidigt ta sig in till stan.

Lilla Ursvik ligger i anslutning till Stora Ursvik vilket är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. I Ursviks finns flera förskolor samt skolor bla Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola, Ursviksskolan samt Vittraskolan, Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan och Granatäpplet samt förskolan Forskaren. Planering pågår för ytterligare skolor/förskolor i takt med att området växer.

I närheten av bostaden finns restaurangen Mateos, Lilla Sara Pizzeria, Mama bear kafé, Ursviks kök och bar samt mini-livs och även ett gym, Puls & Träning. Flertalet skönhetssalonger finns i området. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop.

Precis utanför bostaden stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum.

I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Varmt Välkommen på Visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

56 kvm

Avgift:

3 722 kr

Slutbud:

2 320 000 kr (41 429 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter