Kasten Ottergatan 2

Kasten Ottergatan 2

Öster / Örebro kommun
6 295 000 kr
  • 5 Rum
  • 170.7 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad och unik vindsvåning med underbart läge. Närhet till city och grönområden. P-plats ingår

Välkomna till Kasten Ottergatan 2 och denna välplanerade och funktionella bostad högst upp i huset med en fantastisk terrass fri från insyn och härlig utsikt över takåsar och innergårdar. Som att bo i en villa på taket, med en lägenhets bekvämlighet. Du disponerar våningsplanet själv med hiss ända upp med två intilliggande förråd. Stora sociala ytor som bjuder in till socialt umgänge med vänner och familj. Våningen håller hög standard och har genomgående fina golv av träslaget Jatoba samt fina materialval. Ett underbart, tyst och bekvämt boende utöver det vanliga med en egen p-plats på föreningens innergård, en rymlig hiss som går hela vägen från källaren upp till vindsvåningen. Till bostaden hör ett ljudsystem med takhögtalare i vardagsrum, kök och stora badrummet, två fronthögtalare vid öppna spisen samt en inbyggd bashögtalare, detta ingår och lämnas kvar till nya ägarna. Lägenheten har genomgående spotlight.

Välkomnande och rymlig hall som erbjuder goda avhängningsmöjligheter i form av skjutdörrsgarderob och plats för hatthylla. Från hallen kommer man vidare in i det magiskt vackra vardagsrummet med stora fönsterpartier mot terrassen som ger ett härligt ljusinsläpp i bostaden och bidrar till en trivsam atmosfär. I vardagsrummet finns gott om utrymme för stor soffgrupp samt matbord för ett stort sällskap. Detta rum passar perfekt för trevliga middagar. Projektor med storbildskärm finns och ingår vid försäljningen. Terrassen är fri från insyn och bjuder på härlig utsikt över takåsar och grönskande innergårdar. Det exklusiva Kvänumköket är välplanerat och har goda förvaringsutrymmen och bänkyta. Vackra köksluckor i körsbärsträ och bänkskivor i granit, körsbär och rostfritt. Samtliga vitvaror är av märket Miele. Bostadens allrum är placerat centralt i bostaden. Denna yta kan enkelt göras om till ett extra sovrum eller kontor om så önskas.

I andra änden av bostaden finns de tre sovrummen samt det stora och lyxiga badrummet med dusch och jacuzzi för två personer. Här finns gott om förvaring i form av den rymliga klädkammaren. Det ena sovrummet används idag som en stor walk-in-closet, garderoberna och hänganordningen kommer ingå vid försäljningen. I bostaden finns även en separat gäst-wc samt tvättstuga med arbetsbänk, tvättho, tvättmaskin och torktumlare från Miele, båda nya 2016. Den stora terrassen ger möjlighet till odlingar för den intresserade eller bara avkoppling för den som önskar. Eldriven markis, golvvärme, infravärme och vatten är draget till terrassen. I anslutning till terrassen finns ett rymligt förråd med god plats för grill och utemöbler.

Utöver de generösa utrymmena i lägenheten finns ett större och ett mindre källarförråd. Föreningen har en gemensam tvättstuga och lägenhet för uthyrning för bostadsrättsföreningens gäster. Det hör även en gemensam uteplats på innergården med möjlighet till grill.

Öster är ett av Örebros mest populära områden med många äldre vackra byggnader och mysiga Wadköping. Runt hörnet ligger Oskarstorget med Ica butik. I närområdet finns pizzerior, restauranger och ett par hundra meter från bostaden ligger Örebros sportarenor med fotboll, hockey, gym och bandy. Ca 2,5 kilometer cykelbana till Universitetet och 800 meter till citykärnan som erbjuder ett stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. Promenadavstånd till Svartån och Stadsparken. Stadsparken, som 2004 utsågs till Sveriges vackraste park, är väldigt populär med stora grönytor, tennisbanor och lekplatser. Här finns Stadsträdgården med sina växthus och restaurang. Här kan man avnjuta en god lunch eller köpa dagsfärskt bröd från stenugnsbageriet.

Välkomna att boka tid för visning!

Lars Olsson - Mäklare Örebro

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

170.7 kvm

Avgift:

6 834 kr

Visning:

Tisdag 26/5

Pris:

(36 878 kr/kvm) 6 295 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Lars Olsson

Lars Olsson

0761-80 24 02


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Anders Olsson

Anders Olsson

0761-80 24 09


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Kasten Ottergatan 2 Öster

HitCounter