Wedtorpsvägen 23

Österåker Spånlöt / Österåker kommun
2 550 000 kr
  • 63 kvm

Charmigt parhus med garage och inredd friggebod på trevlig hörntomt!

Varmt välkommen till detta charmiga och fint belägna hus om 63 kvm, med en inredd friggebod samt garage. Huset ligger beläget i ett populärt och barnvänligt område på lugn återvändsgata.

Huset har en trevlig planlösning med ett rejält sovrum med god förvaring i form av flertalet garderober, ett funktionellt kök med plats för matbord, ett rymligt vardagsrum med utgång till den mysiga altanen på husets baksida samt ett nyrenoverat badrum. Utöver husets 68 kvm finns en inredd friggebod som kan användas som tonårsrum alt gästrum. Tomtens 411 kvm erbjuder en fin gräsyta på framsidan av huset samt en trevlig altan med plats för större möblemang på husets baksida. Uppfarten framför garaget ger gott om plats för parkering av bilen. Huset är besiktigat.

Spånlöt är ett villaområde som ligger ca 4 km med bil från Åkersberga centrum och ca 3 km med cykel. Det är ett naturnära område med närhet till stora vackra strövområden och elljusspår. På promenadavstånd finns ett stort ridcenter och på cykelavstånd finns det mycket populära fritidsområdet Domarudden med motionsspår, bad, bastu samt servering mm. Kommunen kommer att bekosta en total upprustning av samfällighetens fotbollsplan som ligger i området.

Ca. 500 meter från bostaden går buss 624 som tar en till Åkersberga Centrum och Roslagsbanan som smidigt tar en till Östra Station, alternativt buss 626 till Danderyds sjukhus med anknytning till tunnelbanan. I området finns flera förskolor och skolor, bl.a. Sjökarbyskolan med årskurs F-6 samt Solskiftesskolan åk. 4-9. Ca. 1,5 km bort ligger Ica Skånsta. Ett bredare utbud av både matbutiker, service och butiker finner ni Åkersberga Centrum.

Varmt välkommen på visning!

Ulrika Detlofsson - Mäklare Täby

Boarea:

63 kvm

Tomtarea:

411 kvm

Slutbud:

2 550 000 kr (40 476 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Ulrika Detlofsson

Ulrika Detlofsson

0739-62 61 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Ida Pellikka

Ida Pellikka

0739- 62 61 58


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter