Nybohovsbacken 79, 3tr

Liljeholmen / Stockholm kommun
3 800 000 kr
  • 3 rum
  • 76 kvm

Smakfull interiör & sänkt avgift!

Varmt välkommen till denna smakfullt renoverade och genomgående trea med inglasad balkong med kvällssol, stilfull interiör, internet inkluderat i avgiften och sänkt avgift 5 år i rad!

Lägenheten präglas av ett genomgående gott ljusinsläpp tack vare den modifierade planlösningen i kombination med stora ogenerade fönsterpartier med härlig utsikt in mot stan samt mot den lugna bakgården. Disponeringen är mycket effektiv och bjuder på sociala sällskapsytor, sovrum med plats för dubbelsäng, badrum med badkar och kombinerad tvättmaskin/torktumlare, mycket goda förvaringsmöjligheter samt inglasad balkong med kvällssol och utsikt mot stan.
Interiören håller högsta klass och utgörs av genomgående eleganta parkett- och klinkergolv, stambytt och kaklat badrum samt stilfullt renoverat kök.

Stabil Brf som sänkte avgiften 5% 2013, 2,5% 2014, 5% 2015, 2,5 % 2016 samt 5% 1/7 -17!

Området är mycket populärt tack vare närheten till naturen med bad och promenadstråk, gallerian och kommunikationerna. Ett stenkast bort hittar du Trekanten med mysiga promenadstråk, badmöjligheter på sommaren och skridskoåkning på vintern. Nere på Liljeholmstorget ligger gallerian med 90 butiker, mataffärer och en mängd övrig service. Här finns även flertalet skolor & förskolor, röda linjens t-bana som tar dig till bl.a. city, Universitetet och Tekniska högskolan, Tvärbanan samt en mängd kompletterande bussar.

Varmt välkommen!

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

3 rum

Boarea:

76 kvm

Avgift:

3 122 kr

Slutbud:

3 800 000 kr (50 000 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter