Täppgränd 18

Enskede / Enskededalen / Stockholm kommun
3 535 000 kr
  • 3.5 rum
  • 82 kvm

Eftertraktad trea med stor och soldränkt uteplats!

Varmt välkommen till denna härliga 3:a som bl.a. erbjuder en stor uteplats i perfekt solläge, en väldisponerad planlösning med luftiga rum och mycket mycket mer! Här erbjuds en lägenhet i förening med påkostade och bilfria innergårdar, perfekt för barn i alla åldrar. Lägenhetens stora vardagsrum går enkelt att dela av om man önskar ett tredje sovrum. På uteplatsen ryms det stor möbelgrupp och finns möjlighet till att grilla och blicka ut över den frodigt grönskande innergården.

Brf Plommongården är en mycket välskött bostadsrättsförening med god ekonomi och en långsiktig plan för underhåll och renovering. Det finns bl.a. en lokal som hyrs ut till förskola idag, ca 50 garageplatser samt 11 hyresrätter som successivt säljs av. I hyran ingår värme, vatten, kabel-tv (basutbud), bredband (fiber), tillgång till tvättstuga samt föreningslokal.

Innergården har stor lekyta, gung- och klätterställningar för barnen, grillplats och en härlig grönska. Direkt närhet (100 m) till Dalen centrum, där det bl.a. finns tillgång till Sandsborg T-bana, apotek, ICA, gym, simhall, bibliotek, frisör, blomsterhandel samt restauranger. På gångavstånd finns ytterligare shopping vid Globen och Tele-2 Arena med drygt 60 butiker och restauranger och nöjen så som bowling och äventyrsgolf. I Slakthusområdet planeras det dessutom för ytterligare bostäder, handel, kontor och verksamheter.

Det är nära till naturen, via allén når du trevliga Nytorps gärde med lek- och badplats, och där gärdet slutar börjar Nackareservatet. För den som vill ta sig in till T-centralen tar resan endast 14 minuter med tunnelbanans gröna linje. För den som vill cykla finns cykelväg hela sträckan, och med bil når du snabbt och enkelt de större påfartslederna. Det är helt enkelt ett område att stortrivas i.

Varmt välkomna på visning!

För mer info ring 0708-99 79 39

Storlek:

3.5 rum

Boarea:

82 kvm

Avgift:

4 358 kr

Slutbud:

3 535 000 kr (43 110 kr/kvm)

Kontakt

Extra kontaktperson

Andreas Rosenberg

Andreas Rosenberg

0709-99 79 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter