Bastuhagsvägen 8, 2 tr

Stureby / Stockholm kommun
3 600 000 kr
  • 3 rum
  • 76 kvm

Underbar trea högst upp i huset med fri vy och balkong i söder

Välkommen till denna topprenoverade trea belägen högst upp i huset med två entréer vilket skapar möjlighet till uthyrningsdel eller verksamhet. Med sitt insynsskyddade läge och grönskande vy från lägenhetens alla fönster skapas ett hem att trivas i. Här har man verkligen underbar vy över trädtoppar, himmel, Stureby villaområde och på klara dagar hela vägen till Globen. Genomgående erbjuds ett ljust och luftigt boende med generösa och lättmöblerade ytor. Samtliga ytskikt och snickerier är vitmålade och genomgående finns parkettgolv eller klinker.

Lägenheten erbjuder ett välrenoverat kök med gott om förvaring och arbetsytor samt separat matplats invid fönster med 4–6 sittande. Fullutrustat med både skafferi, fullstor kyl och frys samt moderna vitvaror. Vardagsrummet erbjuder luftiga ytor och utgång till stor balkong som nyligen renoverats och som erbjuder flertalet soltimmar under större delen av dagen. Gott om förvaring erbjuds i form av platsbyggda garderober och här finns både stambytt badrum och separat WC.

Här bor ni i ett av Sturebys bästa lägen med mindre än 10 minuter till T-banan, 15 minuter in till stan och nära Hemskogen med motionsslingor och promenadstråk. Stureby Skola, minilivs samt Pihl´s Café finns på samma gata. För de allra minsta finns en mindre lekplats på samma gata och på promenadavstånd fina Vivstavarsparken med plaskdamm och lekpark.
I Bandhagen finns en fantastisk parklek, Bandängens parklek, där det finns en lekpark med lantgård och djur som getter och kaniner. På sommaren kan man bada i plaskdamm och vintertid kan man roa sig med skridsko- och pulkaåkning. På helgen är grillen tänd och här finns också ett café. Varmt välkommen på visning!

Angela Hamstad - Mäklare Älvsjö

Storlek:

3 rum

Boarea:

76 kvm

Avgift:

3 612 kr

Slutbud:

3 600 000 kr (47 368 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter