Grundtvigsgatan 17

Bromma Blackeberg / Stockholm kommun
2 750 000 kr
  • 3 rum
  • 69 kvm

Välplanerad 3:a med låg avgift i välskött förening!

Med ett perfekt läge i Blackeberg hittar ni denna optimalt planerade 3:a! Lägenheten är belägen precis intill den populära parkleken och omges av grönska. På andra sidan vetter fönstren mot föreningens mysiga innergård. Lägenheten bjuder på en härlig balkong mot grönskan i söderläge, ett stort härligt vardagsrum med originalparkett . Dessutom ett väldigt vackert 50-talskök , stambytt badrum med tvättmaskin, två rymliga sovrum och hela två praktiska klädkammare. Populär och väldigt välskött förening med fina hus och låga avgifter. Varmt välkomna på visningen!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl tunnelbana, som mataffär och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden på Mälarens vattenbryn. Gott om mäktiga badklippor och grillplatser där ni kan sitta och skåda de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens Kvarn, Båtklubben samt Kanaanbadet med det nyöppnade och mycket populära Trädgårdscaféet.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett riktigt 50-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, butiker, apotek, bibliotek och teater. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. Det beror nog på att det flyttar hit så mycket sköna människor nu för tiden med ovanligt bra smak och sinne för goda affärer. Blackeberg är nämligen framtiden. Välkomna redan nu!

Jag bor även själv i området, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om fördelarna. Eller kika in på vår sida om Blackeberg:

http://www.notarblackeberg.se

Linn Holmer - Mäklare Bromma / Spånga

Storlek:

3 rum

Boarea:

69 kvm

Avgift:

2 952 kr

Slutbud:

2 750 000 kr (39 855 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter