Knypplerskevägen 16

Bromma/ Åkeshov / Stockholm kommun
2 450 000 kr
  • 2 rum
  • 42 kvm

En av områdets finaste 2:or!

Med ett perfekt läge i lummiga Åkeshov, nära både härliga naturområden och kommunikationer, finns nu denna underbara 2:a till salu! Bostaden har varsamt renoverats med stilfulla materialval. Köket går i en snygg och modern lingrön ton med en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar ett fantastiskt ljus och generösa sociala ytor. Det harmoniska sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng och förvaringslösningar. Det finns en stor klädkammare i anslutning till vardagsrummet som ger riktigt bra förvaringsmöjligheter. Badrummet är kaklat och stambytt med dusch.

Här bor man i en stabil förening med mycket god ekonomi och flera av de stora renoveringarna gjorda såsom stambyte, dränering och fönsterbyte. Just nu pågår en takrenovering som förväntas ta ca en månad. Föreningen äger marken och har dessutom flera hyresrätter kvar som säljs vartefter de blir lediga. Det finns en tvättstuga i samma hus.

Bostaden ligger i ett lugnt och grönskande område med endast några minuter till närmsta tunnelbanestation Åkeshov. Det tar ca 7 minuter att gå till Brommaplan som erbjuder ett stort serviceutbud med bl. a. Ica, Coop, apotek, restauranger, banker, butiker, bageri, gym m.m. Från Brommaplan går tunnelbanans gröna linje som tar dig in till stan på ca 18 minuter. Det går även bussar mot Drottningholm, Ekerö, Mälaröarna, Solna m.m.

För den som uppskattar natur och rekreation är läget på Knypplerskevägen 16 helt optimalt. Kring Judarnsjön löper stigar för både löpning och promenader och under fina vinterdagar finns skidspår som kan utnyttjas. Ett stenkast från lägenheten ligger Åkeshovs simhall med tillhörande gym och intilliggande elljusspår.

Välkomna på visning!

Julia Hast - Mäklare Bromma / Spånga

Storlek:

2 rum

Boarea:

42 kvm

Avgift:

3 232 kr

Slutbud:

2 450 000 kr (58 333 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter