Karlbergsvägen 89, 2tr

Karlbergsvägen 89, 2tr

Vasastan/Birkastan / Stockholm kommun
8 250 000 kr
  • 3.5 rum
  • 98 kvm
Anmäl intresse

Topprenoverad sekelskiftestrea i Birkastan med 3 kakelugnar och balkong!

Välkomna till denna perfekta lägenhet med alla rätt. Högt i tak samt stora fönster och rum ger ett fint ljusinsläpp samt en trivsam känsla av rymd. Tre vackra kakelugnar och balkong med många soltimmar. Bevarad sekelskiftescharm är smakfullt blandad med modern funktion och design. Här bor ni i en äkta förening med extremt god ekonomi, lågt belånad och goda inkomster. Huset har en ovanligt fin innergård och på taket finns även en gemensam takterrass med sol hela dagen. Lägenheten har idag funktionen av en 4:a med tre potentiella sovrum och passar därför en familj med ett eller två barn.

På Karlbergsvägen bor ni lugnt och fridfullt med Rörstrandsgatans myllrande folkliv runt hörnet. Rörstrandsgatan kantas av välkända restauranger, caféer och butiker. För den som önskar mer shopping finns Västermalmsgallerian en kort promenad bort, strax över S:t Eriksbron. Det är en välkänd galleria som har allt från stora matvaruaffärer till välkända kläd- och inredningsbutiker. Birkastan bjuder även på närhet till vackra promenadstråk längst med Karlbergskanalen nedanför Karlbergs slott eller längs med Brunnsviken i Hagaparken. Det är även nära till välkända Vasaparken med mysiga caféer, lekpark och minigolfbana. I direkt närhet till lägenheten finns goda kommunikationer med buss, tunnelbana, pendeltåg och flygbussar. Nya Torsplan ligger runt hörnet och har allt man kan tänkas behöva som systembolaget, apotek, SATS, Hemköps flaggskeppsbutik och många trevliga caféer och restauranger.

Idag är charmiga Birkastan ett eftertraktat bostadsområde. Det kallas ofta för lilla Paris på grund av den franska atmosfären med många restauranger och caféer. Särskilt längs Rörstrandsgatan finns populära mötesplatser och ett glatt nöjesliv.

Lägenheten måste upplevas. Varmt välkomna på visning!

Andreas Winqvist - Mäklare Vasastan

Storlek:

3.5 rum

Boarea:

98 kvm

Avgift:

2 563 kr

Visning:

Söndag 20/1 Kl. 12:00-12:45Måndag 21/1 Kl. 18:30-19:00

Pris:

(84 184 kr/kvm) 8 250 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Karlbergsvägen 89, 2tr, Vasastan/Birkastan.

HitCounter