Farstavägen 112b

Farsta Centrum / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 4 Rum
  • 122 kvm
Anmäl intresse

Fantastiskt etagevåning, två balkonger, öppna ytor, klockrent läge!

Varmt välkommen till en bostad utöver det vanliga!

Högst upp i fastigheten finner ni denna inynsskyddade och unika etagelägenhet med slående utsikt, rymliga fönster samt härligt ljusinsläpp i ett hus byggt 2003. Lägenheten har genomgående öppna ytor där varje kvadratmeter är genomtänkt.

Bostaden håller en hög standard och är välplanerad, snygg och har oändliga möjligheter. Denna fina etagelägenhet karaktäriseras av en öppen planlösning med mycket sociala ytor. Detaljer och gedigna materialval ger en varm känsla av att känna sig hemma.

På nedre plan finner ni ett sovrum samt kök och vardagsrum med öppen planlösning bidrar till det lilla extra, här har man chansen att skapa många oförglömliga middagar.Härifrån når ni även en av lägenhetens två balkonger i fritt läge. Här finns även Toalett med tvättmaskin/torktumlare, sovrum och en välplanerad hall.

På övervåningen finner ni ett allrum perfekt för lek medans middagen tillagas på undervåningen, från allrummet når ni även den väl tilltagna balkongen i soligt öppet läge. Här finns även Toalett, sovrum samt master bedroom med plats för skrivbord och en perfekt inredd walk in closet.

Här bor ni i ett av Farstas mest trivsamma områden. Trevlig atmosfär och igenomtänkt planering för fastigheten bidrar till högre trevnad. Området erbjuder stor utomhusyta för umgänge med nya, fina lekplatser, uteplatser med grillmöjlighet, fotbolls- och basketplan m.m. Lägenheten ligger bara runt hörnet från Farsta centrum gallerian. Ett stort utbud av butiker, banker, apotek och restauranger samt T-bana och bussar finns att tillgå. Finns även en trevlig torghandel med blommor och frukt. Goda kommunikationer gör så att ni hinner till Stockholms T-Central på endast 18-20 minuter ifrån tunnelbanestationen. Lägenheten ligger också mycket nära Farsta gård, simhall och naturområdena runt sjön Magelungen. Välkommen!

Per Knaust - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

122 kvm

Avgift:

8 577 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Per Knaust

Per Knaust

08-400 29 603 · 0708-99 79 47


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Film & Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Farstavägen 112b Farsta Centrum

HitCounter