Turbinvägen 5A, 2tr

Järla Sjö / Nacka kommun
4 030 000 kr
  • 3 rum
  • 77 kvm

Välplanerad trea - Möblerbar balkong - Närhet till natur och city!

Nu ges tillfälle att förvärva denna nyproducerade och välplanerade lägenhet i populära Turbinhallen. Turbinhallen är en mycket unik industribyggnad från 1911 som nu byggs om till lägenheter. Turbinhallen ger en modern industrikänsla med samspel mellan gammalt och nytt i historisk byggnad!
Lägenheten håller absolut högsta klass och bjuder på en modern, delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Disponeringen är effektiv och består av stora sociala sällskapsytor, två rymliga sovrum, god förvaring samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från köket når du dessutom lägenhetens möblerbara balkong där du kan avnjuta många härliga stunder.

Brf Turbinhallen är en äkta förening som äger marken. I föreningen finns ett inomhusspa med bad och relaxavdelning samt ett mindre gym som kan nyttjas av alla medlemmar. De erbjuder även förråd, gemensam innergård samt garage.

Området kring lägenheten och Järla Sjö bjuder på mycket grönska och natur. En kort promenad från lägenheten når ni sjön med badbryggor och trevliga promenadstråk längs vattnet. Vintertid går det att åka skridskor och långfärdsskidor på sjön. Genom samfälligheten finns även möjlighet till kajakförvaring och båtplats. Goda kommunikationer med täta bussförbindelser samt Saltsjöbanan och tvärbanan från Sickla, från vilka du tar dig till Slussen på under 10 minuter. På sikt kommer även tunnelbanan att gå till Järla Sjö. I närområdet finns flertalet förskolor och även några av Nackas mest eftertraktade skolor som exempelvis populära Montessoriskolan Castello med barn från F-9 och Järla skola.
Söker man efter shopping så läget ypperligt med både Sickla köpkvarter och Nacka Forum på gångavstånd. I de stora shoppingkvarteren finns ett brett utbud av affärer, restauranger, livsmedelsbutiker, systembolag, apotek och caféer. Bredvid Nacka Forum hittar man även Ica Maxi som har allt man kan önska sig.

Varmt välkommen på visning!

Johanna Dahlerus - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

3 rum

Boarea:

77 kvm

Avgift:

4 491 kr

Slutbud:

4 030 000 kr (52 338 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter