Johan Enbergs Väg 11, 9 tr

Solna Västra Skogen / Solna kommun
4 460 000 kr
  • 2 rum
  • 67 kvm

Unik bostad i Solnas bästa läge, med oslagbar utsikt!

*** FÖRANMÄL ER FÖR MER INFO! ***

Solnas mest attraktiva 2:a med fantastisk utsikt från alla rum!

Lägenheten helrenoverades 2015 och designades av en inredningsarkitekt. Design av beslag på dörrar och kökssnickerier, ljusarmaturer, eluttag, ljusbrytare samt fläkt harmonierar enhetligt.
Kulör- och materialval håller en enhetlig linje. Nya ytskikt generellt i hela lägenheten. Nytt kök inklusive ny badrumsinredning och ny elanläggning inklusive elcentral med nydragning av ledningar.
I vardagsrummet så är det vitoljad askparkett med ljusgrå väggar, och från vardagsrummet når du ut till den stora, inglasade balkongen som bjuder på en helt fantastisk utsikt!
Köket präglas av den fina stenbänksskivan och köket är även fullt utrustad med inbyggd Micro och ugn samt integrerad diskmaskin och kyl/frys. Även köket har ljusgrå väggar med mellangrå klinker på golv och svarta armaturer i tak,
Badrummet följer det enhetliga gråa väggarna från resten av lägenheten och även marmorklinker på golv, samt spotlights i taket.

Här har ni närhet till det mesta en familj kan önska sig utan att lämna närheten till Stockholms innerstad. På 5-10 minuters gångavstånd finns ett flertal skolor och förskola. Den grönskande naturen finns utanför dörren och några stenkast bort finns bad i Ulvsundasjön och Huvudstabadets utomhusbassäng. Hufvudsta ridklubb och 4-H gården, Augustendal, erbjuder aktiviteter som uppskattas av både stora och små barn.

En vacker promenad längs stranden på ca 10 minuter leder er över Karlbergskanalen till Kungsholmen och möjligheten att träna på Sats Stadshagen eller shoppa i Lindhagens nybyggda Galleria. På ett par minuters promenad nås T-bana som tar dig till T-centralen på endast 7 minuter och i anslutning till T-banan finns flera busslinjer. Åker ni bil är ni snabbt ute på påfartslederna.

Varmt välkomna på visning!

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

67 kvm

Avgift:

2 847 kr

Slutbud:

4 460 000 kr (66 567 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lawan Farag

Lawan Farag

0735-18 03 22


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter