Furusundsgatan 3

Gärdet / Stockholm kommun
5 320 000 kr
  • 3 rum
  • 63 kvm

Fantastiskt fin hörnlägenhet med oslagbar utsikt, 2 balkonger och fungerande eldstad!

Välkomna till en helt perfekt 3:a som troligtvis har allt du önskar i ditt boende. Det är hörnläge i huset med fönster i två väderstreck, högt och insynsfritt på våning 3 med slående, milsvid utsikt som är helt fri över områdets trädtoppar och hustak. Här finns det två rymliga balkonger som båda kan möbleras med bord och stolar, det finns bra plats för plantor och solen värmer från lunchtid och hela kvällen till dess nedgång. Den ena balkongen vetter i sydväst/väst med sol under större delen av dagen och på den andra balkongen kan du njuta av kvällssolen och fantastiska solnedgångar.

Lägenheten är väldisponerad med två ordentliga sovrum, separat kök med matplats samt ett ljust vardagsrum i hörnläge. Här finns även en fungerande öppen spis. I rummen finner du fina detaljer bevarade från funktionalismen som vacker fiskbensparkett, öppen spis, inbyggda garderober och originaldörr i spröjsat glas. Stambytt, helkaklat badrum som är fullt utrustat med dusch, tvättmaskin/torktumlare, wc och tvättställ. Bra förvaringsmöjligheter finns i flertalet garderober och i passagen finns ett väggfast skrivbord.

Stabil och mycket trevlig förening med stilfullt trapphus som är klätt i marmor och har säkerhetsdörrar till alla lägenheter. Tvättstuga finns i husets markplan och förråd i dess källare. Under sommarhalvåret blommar det runt husets entré och föreningen har utemöbler för medlemmarna placerade i deras trädgård.

Fastigheten ligger på en lugn återvändsgata, full av grönska och med öppna ytor mellan husen. Utmärkta kommunikationer med både T-bana Gärdet, buss 54 samt buss 1 ett stenkast från porten. Vid början av Furusundsgatan finns en ICA-butik och flertalet restauranger och caféer. Vid Karlaplan finner du Fältöversten, ett mycket välsorterat shoppingcenter som rymmer alltifrån Ica och Sabis till systembolag, apotek, restauranger och klädbutiker. Inom gångavstånd ligger Gärdesängarna och Lill-Jansskogen med utmärkta motionsspår. Här har du närhet till Tessinparken, Kampementsbadet och Djurgården.

Välkomna på visning!

Johanna Lindbäck - Mäklare Kungsholmen

Storlek:

3 rum

Boarea:

63 kvm

Avgift:

3 624 kr

Slutbud:

5 320 000 kr (84 444 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter