Smedsbacksgatan 8, 1 tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
3 250 000 kr
  • 1.5 rum
  • 34 kvm

Balkong - Skuldfri förening - Insynsfritt

Välkommen till denna fina lägenhet med balkong på Gärdet.
1 trappa upp (3 trappor i souteräng) hittar vi detta objekt helt utan insyn och med både fri och lummig utsikt i öst.
Stilfull interiör med många bevarade originaldetaljer, vackert fiskbensparkettgolv och stora fönster är karaktäristiska drag för denna lägenhet. Välskött och skuldfri förening med gemensam takterrass.

Läget är optimalt med hiss direkt ned till tunnelbanan precis utanför huset samt även en mycket populär ICA-butik i huset bredvid. Buss 1 samt 54 hittar du på ca 5 min avstånd. Området är lugnt och stillsamt helt i funkisstil.
Här bor du på en lugn återvändsgata i en välskött och skuldfri förening med hiss, tvättstuga, takterrass och cykelförråd.

Lägenheten är väldisponerad med alla kvadratmeter utnyttjade. Genomgående för bostaden är vita väggar, hög takhöjd, stora fönster och bra ljusinsläpp. Välkomnande hall med plats för avhängning i inbyggd garderob samt ingång till ett helkaklat och stambytt badrum med badkar.

Kök i originalplanlösning och med de fina platsbyggda skåpsstommarna kvar. Vill man så kan man som andra i huset disponera om så som den alternativa planlösningen i annonsen visar. (Alla ombyggnationer måste först godkännas av styrelsen). Idag används det klassiska matrummet just som det är tänkt men vissa väljer att istället använda det som ett litet sovrum.

I allrummet som också är i originalplanlösning finns det vackra fiskbensparkettgolvet bevarat och här inne är det gott om plats för en större soffgrupp och diverse möblemang. Du hittar även ytterligare en inbyggd garderob i klassisk funkisanda. För ännu mer förvaring disponeras ett vindsförråd högst upp i huset.

Balkongen blir på sommarhalvåret som ett extra rum och härifrån har du utsikt mot grönska. Solen skiner från morgon till lunch och vintertid har du vacker utsikt bort mot vattnet i Frihamnen.


På promenadavstånd ligger Tessinparken, Gärdesfälten och därefter Djurgården, samt hela norra Djurgården med Stora Skuggan, 4H gården, caféer, restauranger mm. Det är nära till Karlaplan och dess galleria Fältöversten med fullt utbud av butiker och annan service.
Vill du träna så finns SATS Gärdet, Friskis samt ett utomhusgym på gångavstånd.


Välkommen på visning!

Storlek:

1.5 rum

Boarea:

34 kvm

Avgift:

1 898 kr

Slutbud:

3 250 000 kr (95 588 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter