Magna Sunnerdahls Väg 33 c

Bro Säbyholm / Upplands-Bro kommun
3 395 000 kr
  • 5 Rum
  • 134 kvm

Detta hem är verkligen något att uppleva och ger en sagolik smak på vad livet har att erbjuda!

Hjärtligt välkommen till detta fantastiska herrgårdsliknande hus som ligger undangömt i Säbyholm med utsikt över både fantastisk natur och Mälaren. Huset är unikt i området med sina två altaner som ligger i perfekt läge för att fånga alla dagens soltimmar. På den större altanen med ingång till huset finns det en mysig grillplats. Detta är ett hem att uppleva! Båda altanerna har begränsad insyn och är försedda med vindskydd för att komfortfaktorn ska skjuta i taket. Detta gedigna hus ger en känsla av harmoni och lugn, som gör att hemlängtan inte bara slår in på semestern.

Golvet är ett rejält trägolv med breda bräder som är genomgående genom hela huset. De stora fönsterna ger bra ljusinsläpp och genom läget på huset är det ett naturligt ljus i huset nästan hela dagen. I hallen finns det två stora inbyggda garderober med skjutdörrar perfekt för att förvara eller hänga av sig när du kommer in genom entrén. Det finns genomgående vattenburen golvvärme på entréplanet och på övre plan finnes vattenburna element. Det finns ett inbyggt ventilationssystem/klimatsystem i huset och detta går att styra genom en enkel fjärrkontroll. Detaljerna i huset är välplanerade och genuina som frambringar den gedigna känslan ännu mer.

Köket och matsalen har en öppen planlösning och avskiljs med en köksö. Köket är i modernstil och fönstret ut mot åkern gör att matlagningen blir en njutning i klass för sig. De två badrummen är försedda med kakel och klinker, båda badrummen är kompletta med toalett, dusch och tvättställ varav ena badrummet också har tvättmaskin och tumlare med praktisk bänkskiva. På hela övreplanet är takhöjden på 2,7m vilket skapar en luftig känsla genom hela övervåningen. I anslutning till huset finns det odlingslådor samt runt om huset finns det en mindre gräsmatta som gör att du kliver ner från altanen i mjukt gräs.

Detta hus och hem i hög kvalité är verkligen något att uppleva och ger en sagolik smak på vad livet har att erbjuda!

Förskola finns i området som är väldigt populärt och det finns även planer på att anlägga egen badplats, bastu som tillhör föreningen Säbyholm. Finns även möjlighet till båtplats i närheten som ligger vid Mälarens strand.

Joana Demir - Mäklare Vällingby / Hässelby / Nälsta

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

134 kvm

Avgift:

7 035 kr

Slutbud:

3 395 000 kr (25 336 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Joana Demir

Joana Demir

08-400 22 440 · 0768-99 07 44


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter