Magna Sunnerdahls Väg 33 c

Bro Säbyholm / Upplands-Bro kommun
Kommande bostad
  • 5 rum
  • 134 kvm
Anmäl intresse

Detta hem är verkligen något att uppleva och ger en sagolik smak på vad livet har att erbjuda!

Hjärtligt välkommen till detta fantastiska herrgårdsliknande hus som ligger undangömt i Säbyholm med utsikt över både fantastisk natur och Mälaren. Huset är unikt i området med sina två altaner som ligger i perfekt läge för att fånga alla dagens soltimmar. På den större altanen med ingång till huset finns det en mysig grillplats. Detta är ett hem att uppleva! Båda altanerna har begränsad insyn och är försedda med vindskydd för att komfortfaktorn ska skjuta i taket. Detta gedigna hus har ger en känsla av harmoni och lugn, som gör att hemlängtan inte bara slår in på semestern.

Golvet är ett rejält trägolv med breda bräder som är genomgående genom hela huset. De stora fönsterna ger bra ljusinsläpp och genom läget på huset är det ett naturligt ljus i huset nästan hela dagen. I hallen finns det två stora inbyggda garderober med skjutdörrar perfekt för att förvara eller hänga av sig när du kommer in genom entrén. Det finns genomgående vattenburen golvvärme på entréplanet och på övre plan finnes element. Det finns ett inbyggt ventilationssystem/klimatsystem i huset och detta går att styra genom en enkel fjärrkontroll. Detaljerna i huset är välplanerade och genuina som frambringar den gedigna känslan ännu mer.

Det finns tre rum som går att göra till sovrum eller vad smak och tycke vill. Köket och matsalen har en öppen planlösning och avskiljs med en halvköksö. Köket är i modernstil och fönstret ut mot åkern gör att matlagningen blir en njutning i klass för sig. De två badrummen är försedda med kakel och klinker, båda badrummen är kompletta med toalett, dusch och tvättställ.
På föreningens gemensamma yta intill huset finns det odlingslådor mot åkern. Samt runt om huset finns det en mindre gräsmatta som gör att du kliver ner från altanen i mjukt gräs.

Detta hus och hem är verkligen något att uppleva och ger en sagolik smak på vad livet har att erbjuda!

Daghem finns i området som är väldigt populärt. Det finns även planer på att anlägga egen badplats, bastu som tillhör föreningen Säbyholm. Finns även tillgång till båtplats i närheten.

Joana Demir - Mäklare Vällingby / Hässelby / Nälsta

Storlek:

5 rum

Boarea:

134 kvm

Avgift:

7 035 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Joana Demir

Joana Demir

08-400 22 440 · 0768-99 07 44


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Film & Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Magna Sunnerdahls Väg 33 c, Bro Säbyholm.

HitCounter