Hagalundsgatan 22, 5 tr

Hagalund / Solna kommun
3 100 000 kr
  • 4 rum
  • 89 kvm

RENOVERINGSOBJEKT MED POTENTIAL

RENOVERINGSOBJEKT med potential. På uppdrag av Brf Hagalunden säljs nu denna 4:a. Här finns möjligheten att sätta din egen prägel och skapa ett nytt drömboende. Här bor Ni i ett centralt läge nära Solna C, Mall of Scandinavia och kommunikationer. Lägenheten är nyligen stambytt med ett topprenoverat badrum.
.
Brf Hagalund är en av Solnas allra största föreningar med 446 st lägenheter där bl a bredband ingår i avgiften. Stor innergård med fina planteringar som föreningens aktivt arbetar med samt lekplats för barnen. Här finns det även tillgång till garage med biltvätt. Föreningens tvättstuga når Ni smidigt i samma fastighet.

I Hagalund så har Ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys)med allt man behöver. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik, tunnelbana, pendeltåg eller tvärbana. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. I november år 2015 öppnade Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia. Arenastadens shoppingmall kommer att vara ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. Det här är minst sagt ett område på frammarsch med stor potential!

Varmt välkommen på visning.

Olof Petersén - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

4 rum

Boarea:

89 kvm

Avgift:

4 397 kr

Slutbud:

3 100 000 kr (34 831 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter