Lötmogatan 1, 3tr

Hägersten-Liljeholmen Midsommarkransen / Stockholm kommun
4 600 000 kr
  • 3 rum
  • 68 kvm

Mycket gott skick - Högst upp i huset i gavelläge - Balkong mot innergård med efm- och kvällssol!

Nu ges möjligheten att förvärva en av områdets absolut bästa 3or placerad på attraktiv adress i trevlig 30-talsfastighet med sällsynt gavelläge och ljusinsläpp åt hela tre väderstreck. Här bor man högst upp i huset i en mycket ljus och trivsam bostad samt med stor balkong mot lugn och lummig innergård. Balkongen vetter mot sydväst och erbjuder tack vare detta eftermiddags- och kvällssol vilken man kan njuta av i goda vänners sällskap. Lägenheten är i toppskick tack vare att den under de senare åren genomgått en totalrenovering. Samtliga golv har bytts ut till ekparkett och även väggar i alla rum har tapeterats eller målats. Även kök och badrum genomgick en totalrenovering under 2016 resp 2013 och kan stoltsera med ett mycket modernt utförande.

Bostaden disponeras enligt följande: Välkomnande hall med ekparkett och avhängningsmöjligheter. Rymligt vardagsrum i ljusa kulörer med två stora fönster och gott om plats för soffgrupp, matbord, bokhyllor, tv-möbel etc. Master bedroom med stor garderob med skjutdörrar och utgång till den härliga balkongen med efm- och kvällssol mot innergården. Ett något mindre sovrum som även kan användas som kontor eller barnrum med plats för säng, garderober etc. Kök från 2016 med en fullutrustad maskinpark bestående av varmluftsugn, fristående kyl och frys, köksfläkt, inbyggd mikrovågsugn, induktionshäll, diskmaskin och smarta lösningar så som beröringsfri kran med temperaturdisplay, karusell i hörnskåp för grytor/kastruller och lådor med soft-close system. Mycket fint och helkaklat badrum från 2013 med WC, dusch med vikbara glasdörrar, handfat med förvaring, spegelskåp, golvvärme och tvättpelare. För ytterligare förvaring finns vindsförråd om ca 9 kvm.

Brf Krassen 14 är en trevlig förening med mycket god ekonomi och låg belåning, bland annat tack vare uthyrning av lokaler vilket inbringar kapital till föreningen varje månad. Fastigheten byggdes 1935 och håller god standard med en bevarad charm. I föreningen finns bland annat tvättstuga i källarplan, föreningslokal, cykel- och barnvagnsrum. På baksidan av fastigheten finns en trevlig och lummig innergård med stor gräsmatta och med möjlighet till socialt umgänge tack vare utemöbler och grillmöjligheter. Här finns även trevliga träd och buskar så som en vacker syrén.

Här bor man på lugn gata med ett mycket centralt läge mitt i populära Midsommarkransen med närhet till det mesta. Från bostaden har man promenadavstånd till mysiga och upprustade Svandammsparken för lek och picknick, Midsommarkransens centrum med matbutiker så som ex Coop och ICA, Tellus bio, flertalet restauranger så som populära Svenska sushi- resp hamburgerköket, caféer med mera. Kommunikationerna i området är goda med bland annat flera bussar (även IKEA-bussen) och tunnelbanans röda linje från centrum dit du promenerar på bara någon minut. Buss nr 147 tar dig bland annat till Liljeholmen och vidare finns även buss nr 161 till Gröndal. I området finns även bland annat gym utmed närliggande Tellusborgsvägen på några minuters avstånd. På gångavstånd når man även mysiga och populära Vinterviken med trevligt trädgårdscafé. Denna lummiga småstad strax utanför tullarna erbjuder även flertalet promenadstråk för joggingturer eller långpromenader längs med Mälarens vatten.

Varmt välkomna på visning av detta fina boende!

Signe Caroline Sjövall - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

3 rum

Boarea:

68 kvm

Avgift:

3 710 kr

Slutbud:

4 600 000 kr (67 647 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter