Heleneborgsgatan 10A

Heleneborgsgatan 10A

Stockholm kommun
4 495 000 kr
  • 2 rum
  • 50 kvm
Anmäl intresse

2:a på attraktiv adress med magisk utsikt över Stadshuset och Riddarfjärden!

Skjut upp entréporten till detta vackra hus anno 1925 och ta stentrappan upp till lägenheten. Här bor ni på en av Söders mest attraktiva och lugna adresser.
I hallen möts ni av ett enastående ljusinsläpp. 2 rum med en fransk balkong med fina dubbeldörrar som vetter mot Riddarfjärden med en magisk utsikt över norr Mälarstrand och Stadshuset. Bostaden är totalrenoverad 2017 med fint fiskbensparkett, ljusa väggar och med ett badrum i marmorimmitation.

På Heleneborgsgatan bor du i ett oslagbart läge med en naturnära omgivning nära allt du behöver. Skinnarviksberget ligger bara någon minut bort som med sin slående utsikt över staden är en populär picknickdestination. Söder Mälarstrand ligger nedanför bostaden och erbjuder mysigt promenadstråk och runt hörnet finns Högalidsparken.

Med några få minuters promenad tar du dig till Hornstull där du finner tunnelbana, restauranger, shopping, barer och Hemköp stormarknad.
Välkända guldkorn i området som inte får missas är Restaurang Pane Vino, Marie Laveau samt Folkoperan med sin trevliga bar. Här finns goda kommunikationer med närhet till både Hornstulls- och Zinkensdamms tunnelbanestationer samt flera busslinjer i närområdet som tar dig till innerstadens alla delar.

Varmt välkommen på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

50 kvm

Avgift:

2 415 kr

Visning:

Söndag 27/5 Kl. 13:30-14:00

Pris:

(89 900 kr/kvm) 4 495 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Heleneborgsgatan 10A, .

HitCounter