Råsundavägen 169 A, 1,5 tr

Råsunda / Solna kommun
4 400 000 kr
  • 2 rum
  • 65 kvm

Ljus sekelskiftesdröm med braskamin och mycket gott skick! Låg avg!

Välkommen till detta inbjudande hem i ett av Råsundas attraktiva sekelskiftesfastigheter från 1911. Här erbjuds tidstypiska detaljer så som högt i tak, vackra vitbetsade furugolv, spegeldörrar och djupa fönsternischer. Allt i mycket fint skick, bara att flytta in.

Den genomgående planlösningen erbjuder ljusinsläpp från flertalet stora fönsterpartier med fint spröjsade fönster. Sovrum och kök ligger i lugnt läge mot föreningens trivsamma gård. Köket är det första utrymmet man möter från hallen och bjuder på fantastisk matlagning och möjlighet att bjuda in flera vänner och bekanta på middag. Det rofyllda sovrummet är stort till ytan och bjuder på mycket bra förvaring i skjutdörrsgarderober. Stambytt badrum med kaklade väggar, men inslag av mosaik och klinker på golvet. Vardagsrummet har braskamin och bjuder på en härlig rymd. Sammantaget en bostad som måste upplevas!

Läget är suveränt, endast några meter till T-bana Näckrosen och matbutiker. Bara några få minuters promenad ligger även Sundbybergs T-bana, pendeltåg och tvärbana. Längs Råsundavägen går bland annat buss nr 515 som tar dig till Odenplan på ca 20 minuter. Gångavstånd till både Solna- och Sundbyberg Centrum med enormt utbud av butiker, service och restauranger. Naturen i omgivningen kan man njuta som bäst av kring Råsta- och Lötsjön. På några minuters promenadavstånd når man även Arenastaden med Mall of Scandinavia och Friends Arena.

På baksidan av huset på föreningens mysiga innergård har man lagt ett trädäck med gemensam grill för föreningens medlemmar.

Madeleine Almkvist - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

65 kvm

Avgift:

2 739 kr

Slutbud:

4 400 000 kr (67 692 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter