Banmästargatan 2

Banmästargatan 2

Solna Ulriksdal / Solna kommun
2 995 000 kr
  • 2 rum
  • 65 kvm
Anmäl intresse

2:a med stor uteplats i lummigt läge!

Nu finns chansen att förvärva denna ljusa, luftiga och välplanerade 2:a på 65 kvm med en sällan förekommande stor uteplats med härlig grönska! Samtliga ytor och kvadratmetrar utnyttjas optimalt med ett härligt vardagsrum, ett sovrum, ett socialt kök, ett rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare samt en stor praktisk hall. Alla golv har genomgående träparkett och badrummen är helkaklade. Intill uteplatsen finns ett rymligt förråd som du ensam disponerar över.

Föreningen har garageplatser med hiss-access. Det finns lediga platser i dagsläget.

Ulriksdal är mycket tilltalande omgivet av grönska samtidigt som det ligger intill Ulriksdals station som tar dig in till Stockholms city på bara några minuter. Alternativt finns ett flertal busslinjer att välja på bland annat mot Solna C, Brommaplan och direktbuss till Stockholm C. Direkttåg till Uppsala/Arlanda. På endast någon minut är ni ute på E4an för den som åker bil. Här finns bland annat pizzeria, sushi och skönhetssalong. I området finns även förskolan Pysslingen med plats för ca 130 barn, Ulriksdals skola och Ulriksdals sporthall.

I närheten finns ett rikt utbud både för liten och stor, med fantastiska Överjärva gård med hästar och caféer, Hagaparken som erbjuder härlig natur samt Ulriksdals slott, Ulriksdals golfklubb och Ulriksdals Wärdshus. På gångavstånd når du Mall of Scandinavia som erbjuder enormt utbud shopping + restauranger och Friends Arena som erbjuder evenemang.
Ulriksdal är ett nytt område som ständigt växer, läs mer på Ulriksdal.se

Varmt välkomna på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

65 kvm

Avgift:

3 386 kr

Visning:

Söndag 27/1 Kl. 13:30-14:15Måndag 28/1 Kl. 12:30-13:00

Pris:

(46 077 kr/kvm) 2 995 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Banmästargatan 2, Solna Ulriksdal.

HitCounter